ترامپ: پرونده ایران از عوامل شکست جمهوری‌خواهان بود/جنگ با ایران زمانی به پایان می‌رسد که من تصمیم بگیرم/ مشتاقانه منتظر همکاری با دموکرات‌ها هستم

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۱۵۴۱۵
اقتصادنیوز: ترامپ گفت: به دموکرات‌ها تبریک می‌گویم و مشتاقانه منتظر همکاری با آن‌ها در راستای منافع کشورمان هستم.
ترامپ: پرونده ایران از عوامل شکست جمهوری‌خواهان بود/جنگ با ایران زمانی به پایان می‌رسد که من تصمیم بگیرم/ مشتاقانه منتظر همکاری با دموکرات‌ها هستم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، دونالد ترامپ در گفتگو با فاکس نیوز اعتراف کرد: معتقدم پرونده ایران یکی از عوامل شکست جمهوری‌خواهان بود، اما آمریکایی‌ها به اهمیت دستاوردهای ما در مواجهه با این مسئله پی می‌برند.

خبر مرتبط
واکنش ممدانی به به شکست جمهوری خواهان در انتخابات/تغییرات سیاسی آمریکا تازه آغاز شده است

اقتصادنیوز: زهران ممدانی به نتایج انتخابات آمریکا واکنش نشان داد.

ترامپ در ادامه مدعی شد: ما هنوز ماموریت خود را در ایران به پایان نرسانده‌ایم و ممکن است دست به چنین کاری بزنیم یا نزنیم. جنگ با ایران زمانی به پایان می‌رسد که من تصمیم بگیرم و بگویم تمام شده است.

وی همچنین با اذعان به شکست در انتخابات گفت: به دموکرات‌ها تبریک می‌گویم و مشتاقانه منتظر همکاری با آن‌ها در راستای منافع کشورمان هستم.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O