فروش اوراق قرضه 2.7 میلیار دلاری توسط پیمانکار نیروگاه فوکوشیما

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۸۱۵۱
شرکت نیروی برق توکیو (تپکو) این ماه نشستی با سرمایه‌گذاران برگزار خواهد کرد تا طرح فروش اوراق قرضه‌ای به ارزش 330 میلیارد ین‌ (2.75 میلیارد دلار) را به مرحله اجرا بگذارد.
فروش اوراق قرضه 2.7 میلیار دلاری توسط پیمانکار نیروگاه فوکوشیما
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از رویترز،‌ شرکت نیروی برق توکیو (تپکو) در این ماه با سرمایه‌گذاران نشستی برگزار خواهد کرد تا فروش اوراق قرضه خود را به 330 میلیارد ین‌ (2.75 میلیارد دلار) افزایش دهد. این اولین فروش اوراق قرضه این واحد بعد از فاجعه هسته‌ای فوکوشیما در سال 2011 خواهد بود. 

افراد حاضر در معامله اعلام کرده‌اند:‌ «درآمد حاصل از فروش به منظور بازپرداخت بدهی تپکو (اپراتور واحد تخریب‌شده فوکوشیما) استفاده ‌می‌شود. فروش اوراق قرضه، در اقساطی که از آوریل 2016 شروع می‌شود، انجام خواهد گرفت.»

تپکو که به‌عنوان یک صادرکننده اوراق قرضه شناخته می‌شود قبل از وقوع زمین‌لرزه و سونامی در مارس 2011 اعتبار زیادی نزد دولت ژاپن داشت. در پی افت اعتبار این شرکت بعد از وقوع زلزله، دولت (که 51 درصد از سهام این شرکت را در اختیار داشت ) مجبور به کمک مالی به این شرکت شد. ولی نوسانات قیمت نفت به سرعت هزینه‌های سوخت تپکو را کاهش داد و منجر به بازیابی مالی این شرکت شد. تپکو در دوره سه ماهه آوریل تا ژوئن رکوردی در زمینه سودآوری از خود به جای گذاشت. 

با وجود اینکه پرسش‌ها در مورد خطر دادخواهی و جبران فاجعه فوکوشیما همچنان باقی است. بهبود اوضاع مالی منجر به قدبرافراشتن تپکو در زمینه اوراق قرضه شد.

بر اساس این گزارش در حالی که جزئیات اولین قسط هنوز مشخص نشده است، سخنگوی تپکو از اظهار نظر در مورد چگونگی فروش سال 2016 خودداری کرد. 

تپکو دارای 566.8 میلیارد ین اوراق قرضه با سررسید در سال آینده بوده است که درسال 2017 با کاهش بدهی به دوبرابر خواهد رسید. تپکو در نظر دارد سال آینده به سه واحد تقسیم شود. بر این اساس این شرکت اوراق قرضه خود را در واحدی جدا از واحد عملیاتی به فروش خواهد رساند.
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O