عراق تا سال 2017 کمک مالی 15 میلیارد دلاری دریافت خواهد کرد

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۴۳۸۷۷
یک مقام ارشد بانک مرکزی عراق اعلام کرد: توافق قرض احتمالی عراق با صندوق بین‌المللی پول ممکن است موجب آزادشدن دست‌کم 15 میلیارد دلار کمک مالی در سال جاری و سال آینده شود.
عراق تا سال 2017 کمک مالی 15 میلیارد دلاری دریافت خواهد کرد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از بلومبرگ، علی العلاق، مقام ارشد بانک مرکزی عراق اعلام کرد انتظار دارد تا این کشور کمکی 10 میلیارد دلاری را از صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی دریافت کند. تعهد کمک اضافی 5 میلیارد دلاری نیز ممکن است از سوی گروه هفت در نشست این ماه آنها در توکیو ارائه شود.

العلاق گفت: «آنها در مورد حمایت از عراق بحث خواهند کرد اما این موضوع به چگونگی متقاعدکردن آنها در خصوص انجام تعهدات خود به IMF مربوط است. در مجموع، کمک مالی 15 میلیارد دلاری در سال‌های 2016 و 2017 محتمل‌ خواهد بود.»

مقامات IMF این هفته در اردن مذاکراتی را با دولت عراق در خصوص توافق وام صورت خواهند داد. اگر این توافق موفقیت‌آمیز باشد، عراق نخستین تولیدکننده بزرگ نفت خاورمیانه خواهد بود که با وام‌دهنده مستقر در واشنگتن در خصوص وام به توافق رسیده است.

تولیدکنندگان نفتی از ونزوئلا تا ریاض به منظور مقابله با سقوط قیمت نفت‌خام هزینه‌های خود را کاهش داده‌اند. برای عراق، این چالش به دلیل جنگ علیه داعش دوچندان شده است.

عراق در رتبه‌بندی جهانی اس‌اندپی با رتبه B- شش سطح پایین‌تر از درجه سرمایه‌گذاری قرار دارد. بر اساس آمار بلومبرگ،‌ بازده اوراق قرضه یورویی 2.7 میلیارد دلاری این کشور که تا سال 2028 معتبر است در سال جاری با افت ارزش 10.4 درصدی مواجه شده است.
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O