پیش‌بینی رشد یکنواخت شرکت‌های بریتانیایی در 3 ماه آینده

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۴۹۰۱۵
کسب‌وکارهای بریتانیایی انتظار دارند که رشد اقتصادی در سه ماهه آینده به دلیل سرمایه‌گذاری ضعیف‌تر و کاهش اعتماد مصرف‌کنندگان پس از رای به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا در ماه ژوئن، تقریبا متوقف شود.
پیش‌بینی رشد یکنواخت شرکت‌های بریتانیایی در 3 ماه آینده
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از رویترز، کنفدراسیون صنعت بریتانیا (CBI) اعلام کرد با توجه به اینکه بخشی از شرکت‌ها انتظار دارند کاهش تولید 0.3 درصد بیشتر از رشد سهام آنها باشد، چشم‌انداز این کنفدراسیون به ضعیف‌ترین سطح از دسامبر 2012 رسیده است. 

جاش هاردی قائم‌مقام CBI اعلام کرد: «‌این آمار نشان از تصویر ضعیف‌تر رشد اقتصادی بریتانیا دارد. در بخش تولید، هر چند کمتر شدن قصد سرمایه‌گذاری باعث کاهش هزینه‌های شرکت‌ها شده است، ضعف پوند به کمک تقویت صادرات آنها آمده است.»

بخشی از آمار CBI بر اساس بررسی تیره‌وتار رزرو سفارشات تولیدکنندگان و خرده‌فروشان در هفته گذشته بوده و بقیه اطلاعات نیز از شرکت‌های خدماتی اقتصادی بخش خصوصی بریتانیا به دست آمده است.

بررسی آمار مالی شرکت مارکیت در اوایل ماه جاری نشان داد که شرکت‌های تولیدی بیشترین سقوط خود را از سال 2009 تجربه کردند. در حالی که شاخص اعتماد مصرف‌کنندگان نیز به پایین‌ترین سطح خود از سال 1990 رسیده است.

قرار است مارکیت اکونومیکز،‌ آمار بیشتری را در این هفته منتشر کند و انتظار می‌رود بانک مرکزی انگلستان در نشست پنجشنبه این هفته خود و زمانی که پیش‌بینی خود را از اقتصاد بریتانیا به روز می‌کند، نرخ بهره را برای نخستین بار از سال 2009 کاهش دهد.
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O