رئیس پلیس آگاهی در گفت و گو با اقتصادنیوز؛

اقتصاد را امن می کنیم / افسران جوان مان را به جلسات اقتصادی می فرستیم

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۶۹۷۰
رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی گفت: ما دنبال این هستیم که برای سرمایه گذاران امنیتی به وجود بیاوریم که در فضای اقتصادی سالم بتوانند به رقابت بپردازند.

سردار محمدرضا مقیمی در گفت‌و‌گو با «اقتصادنیوز» با بیان اینکه در پلیس آگاهی بانک اطلاعاتی و واحدی برای جرائم اقتصادی در نظر گرفته‌ایم، گفت: یکی از واحدهای فعال پلیس آگاهی، واحد مبارزه با جرائم اقتصادی است که اقدامات مناسب و خوبی در این زمینه داشتیم.

مقیمی افزود: در چند سال گذشته پرونده‌های کلان اقتصادی داشتیم و تنها تعداد محدودی از آنها رسانه‌ای شد.

او با بیان اینکه بحث جرائم اقتصادی با سایر جرائم تفاوت‌هایی وجود دارد، گفت: تفاوت اصلی در این است که در جرائم دیگر نیروهای انتظامی زود به نتیجه می‌رسند اما در بحث جرائم اقتصادی به جهت اینکه کار علمی و اطلاعاتی لازم است انجام ‌شود و به عبارتی ما تا زمانی که مستندات کافی و لازم را نداشته باشیم این موضوع را نمی‌توانیم در حقیقت رسانه‌ای یا برای حوزه‌های قضایی بفرستیم به همین جهت تخلفات جرائم اقتصادی بیشتر زمان می‌برد و باید با تامل بیشتری پیگیری شود.

رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: قاعدتاً هدف نیروهای انتظامی در بخش آگاهی، اصلاح وضعیت اقتصادی و افزایش اعتماد سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در کشورمان است.

او افزود: ما دنبال این هستیم که برای سرمایه‌گذاران امنیتی به وجود بیاوریم که در فضای اقتصادی سالم بتوانند به رقابت بپردازند. کمااینکه در این موضوع در حقیقت سازمان‌ها و نهادهای اقتصادی تاثیر مثبت و زیادی در کار ما داشته‌اند.

مقیمی با بیان اینکه ما در خیلی فضاهای آموزشی که در حقیقت مجموعه تیم‌های اقتصادی‌ ایجاد می‌کنند، حضور پیدا می‌کنیم، گفت: برای نمونه در نشست‌ها، همایش‌ها و کلاس‌های آموزشی مجموعه دنیای اقتصاد ما هم حضور داریم و سعی می‌کنیم افسران جوانمان را به این جلسات بفرسیتم.

او در همین رابطه افزود: افسران جوان‌مان از نشست‌ها و جلسات آموزشی بهره‌برداری‌های لازم را برده‌اند و همینطور انتظار داریم که در حقیقت آنچه را که مجموعه‌های اقتصادی چون دنیای اقتصاد در فضای اقتصادی کشور رصد می‌کند، در اختیار ما هم قرار دهد تا از تحلیل‌ها، تحقیق‌ها و نتایج مطالعاتی مجموعه‌های اقتصادی چون دنیای اقتصاد ما هم بهره‌مند شویم و همین‌طور اطلاعات کارکنان ما بالا برود.

مقیمی در بخش دیگر صحبت‌های خود با بیان اینکه قاعدتاً جرم اقتصادی پدیده‌ای است که عوامل مختلفی را دربر می‌گیرد، گفت: قاعدتاً من مبارزه‌کننده در این فضا هستم ولی اینکه جرم اقتصادی چطور به وجود می‌‌آید را من نمی‌توانم در آن تاثیر شایانی بگذارم.

او افزود: در قسمتی که من به عنوان سردار مقیمی در موردش مبارزه می‌کنم باعث می‌شوم که ریسک این جرم را بالا ببرم و در حقیقت هزینه جرم برای آن کسی که مجرم این کار است، بالا می‌رود است. ولیکن آن چیزی که باعث می‌شود این جرم به وجود بیاید من فکر می‌کنم بیشتر در فضای اقتصادی باید دنبالش گشت.

مقیمی خاطرنشان کرد: تصمیم‌گیرندگان اقتصادی باید متوجه این موضوع باشند و تحقیق کنند که کجای تصمیم‌هایی که گرفته‌اند، غلط بوده است که باعث شده در چند سال گذشته جرم‌های اقتصادی زیادی به وجود بیاید.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O