آمادگی ناوگان جاده‌ای برای دور پایانی سفرهای تابستانی

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۶۰۱۶
مدیرکل حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از آمادگی ناوگان عمومی جاده‌ای برای جابجایی مسافران در دور آخر سفرهای تابستانی خبر داد و گفت: آمار مسافران تابستانی که تاکنون با ناوگان حمل و نقل جاده‌ای جابجا شدند مشابه سال گذشته بوده است.

محسن حاجی اسماعیلی درباره میزان آمادگی ناوگان حمل‌ونقل مسافری جاده‌ای برای خدمات‌رسانی به مسافران در دور آخر سفرهای تابستانی گفت: کلیه وسایل نقلیه عمومی مسافری اعم از اتوبوس٬ مینی‌بوس٬ میدل‌باس و سواری کرایه آمادگی لازم را برای جا‌بجایی متقاضیان دارند و هیچ مشکلی به لحاظ کمبود ظرفیت نیست.

وی با بیان اینکه آمار مسافران تابستانی که با ناوگان حمل و نقل جاده‌ای جابجا شدند مشابه سال گذشته بود یادآور شد: عموماَ ماهیت سفرهای تابستانی متفاوت از سفرهای نوروزی است که مبدأ و مقصد مشخص دارند چراکه مردم در تابستان بیشتر از وسایل نقلیه شخصی برای مسافرت استفاده می‌کنند تا در طول مسیر براساس علاقه امکان توقف‌ داشته باشند.

این مقام مسوول در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: در مجموع به هر میزان مسافر باشد که برای رفتن به مقصد استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای را ترجیح دهد ظرفیت و آمادگی خدمات‌رسانی وجود دارد.

منبع:پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O