راه‌اندازی تورهای گردشگری دریایی در گیلان

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۶۹۷۳
معاون گردشگری مدیرکل میراث فرهنگی گیلان از طراحی تورهای گردشگری دریایی برای مقاصد جدید گردشگری در استان خبر داد.

حمید آذرپور به طراحی تورهای گردشگری دریایی، اکوتوریسم دریایی و سلامت در گیلان اشاره کرد و افزود: راه‌اندازی و ساماندهی فعالیت‌های مرتبط با ورزش‌ها و تفریح‌های آبی با برنامه‌ریزی تحقق پیدا می‌کند.

آذرپور خواستار برگزاری مسابقه‌های ورزشی در دریا و کنار ساحل در گیلان شد و خاطرنشان کرد: انجام فعالیت‌های تفریحی، ورزشی، فرهنگی و علمی در داخل محیط‌های آبی و ساحل از موضوع‌های مهم در گیلان است.

معاون گردشگری مدیرکل میراث فرهنگی گیلان به تشکیل کمیته راهبردی به منظور ایجاد هماهنگی در سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، ساماندهی و پیگیری امور مربوط به گردشگری دریایی اشاره کرد و یادآور شد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، راه و شهرسازی، ورزش و جوانان و حفاظت محیط زیست عضو کمیته مذکور هستند. برنامه‌ریزی برای ایجاد و توسعه صنعت گردشگری از اهداف تشکیل کمیته راهبردی دریایی در گیلان است. برنامه‌ریزی برای ایجاد و توسعه زیرساخت‌های لازم در صنعت گردشگری با در نظر گرفتن افق 1404 و با رویکرد توسعه گردشگری دریایی در استان پیگیری می‌شود.

وی، برنامه‌ریزی در راستای آموزش، پژوهش و فرهنگ‌سازی در حوزه گردشگری دریایی را مهم خواند و بیان کرد: معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌ها در حوزه گردشگری دریایی استان حائز اهمیت است.

منبع:ایسنا

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O