تولد یکی از هفت قلوهای فولادی در بهار 94

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۲۷۶۹
معاون وزیر صنعت ، معدن وتجارت خبر داد: طرح فولاد سپید دشت استان چهارمحال و بختیاری با ظرفیت 800 هزار تا یک میلیون تن، در قالب هفت طرح استانی برنامه ریزی شده، قرار است واحد احیای آن در بهار سال 94 به بهره برداری برسد.
تولد یکی از هفت قلوهای فولادی در بهار  94

به گزارش اقتصادنیوز، همان‌طور که طرح فولادی سپید دشت چهارمحال و بختیاری در شش ماهه دوم سال 1392 گشایش اعتبار شده بود، اخیراً مهدی کرباسیان از احیا و بهره‌برداری این طرح در بهار سال 94 خبر داد و اعلام کرد: میزان پیشرفت واحد احیای مستقیم طرح سپید دشت به 81 درصد رسیده، واحد ذوب و ریخته‌گری 39درصد و پیشرفت کل طرح 55 درصد است.

به گفته رئیس هیات عامل ایمیدرو، انتظار می رود واحد ذوب و ریخته‌گری فولاد سپید دشت در نیمه دوم سال 95 راه اندازی شود.

او میزان سرمایه‌گذاری انجام شده در این طرح را 450 میلیارد تومان و کل سرمایه‌گذاری را 270 میلیون یورو اعلام کرد.

همچنین کرباسیان در خصوص اعتبار ارزی این طرح گفت: اعتبار اسنادی ( L/C ) این طرح در آذر ماه سال 92 با مشارکت شرکت MCC چین گشایش یافت.

او در ارتباط با سیاست تسریع در اجرای طرح فولاد سپید دشت گفت: براساس تفاهم به عمل آمده این طرح با مشارکت شرکت فولاد مبارکه اجرا خواهد شد.

کرباسیان، سهم سازمان ایمیدرو را 35 درصد و سهم شرکت فولاد مبارکه را 65 درصد در این مشارکت بیان کرد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو، سهم بخش داخلی در تامین تجهیزات این طرح را در واحد احیا 80 درصد و سهم بخش خارجی را حدود 20 درصد و در واحدهای ذوب ریخته‌گری سهم بخش داخلی را بیش از 30 درصد و بخش خارجی را افزون بر 60 درصد اعلام کرد.

این گزارش می‌افزاید، میزان مصارف انرژی این طرح شامل 140 مگاوات برق مورد نیاز ، 540 متر مکعب در ساعت آب و 50 هزار متر مکعب در ساعت گاز (1.2میلیون مترکعب در روز ) اعلام شد.

به گفته کرباسیان، بر اساس طرح جامع توسعه صنعت فولاد در استان چهار محال و بختیار ی تا پایان مرحله دو در زمینه احیای مستقیم دو میلیون تن ، ذوب و ریخته‌گری دو میلیون تن ، ورق دو میلیون تن و انواع ورق پوشش‌دار به 1.2 میلیون تن خواهد رسید.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O