محمدرضا نعمت زاده در گفت وگو با اقتصادنیوز:

بله قربان گوها متنبه شدند/ برای تغییر مدیران تحت فشاریم / رد شایعه برکناری نعمت زاده

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۳۷۶۵
محمد رضا نعمت زاده می گوید: من شایعه برکناری خود را نشنیده ام، یک رسانه که نام آن را نمی دانم این موضوع را مطرح کرده است ولی در هر صورت من خودم نیامده ام که خودم هم بروم، بزرگ ترها در این باره تصمیم می گیرند.
بله قربان گوها متنبه شدند/ برای تغییر مدیران تحت فشاریم / رد شایعه برکناری نعمت زاده

محمدرضا نعمت‌زاده، وزیر صنعت،معدن و تجارت در گفت‌وگو با اقتصاد نیوز درباره شایعه برکناری خود با بیان این که اگر اعتقادات ما بر مبنای اعتقادات اسلامی و انسانی نباشد و به راحتی بتوانیم یک حرفی را راه بیندازیم و مساله ایجاد کنیم همین می‌شود، اظهار کرد:یک عده ناراحت هستند که چرا این آرامش در کشور به وجود آمده است. خب اطراف ما را شما ببینید، یک سمت آدم می‌کشند، سمت دیگر ترور می‌کنند، در طرفی جنگ است و در طرف دیگر بمباران. تحریم ها هم شوخی‌بردار نیست.

 وی ادامه داد:از آمریکا گرفته تا ژاپن، کشورهای بزرگ همه دست به دست هم ما را در تحریم قرار داده‌اند و ما در این شرایط داریم کشور را اداره می‌کنیم.اگر این مذاکرات دور اول تا به اینجا نرسیده بود، قطعاً شما بدانید که تحریم‌ها را بیشتر می‌کردند.

 نعمت‌زاده با تاکید بر این که با توجه به وضعیت تحریم‌ها می‌توانستم مسئولیت نپذیرم، تصریح کرد: می‌دانستم که در مورد تحریم چه خبر است ،البته به این بدی‌ای که هست فکر نمی‌کردیم باشد. من دوره‌های قبل وقتی که مسئولیتی را می‌پذیرفتم شاید پنج، شش نفر در کل کشور را جابه‌جا می‌کردیم اما الان بیش از 60 نفر در سطوح مدیریت‌های بالا و معاونان و مدیران را جابجا کرده‌ام.

 وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به این که باز هم هر روز از ما درخواست می‌شود که چرا فلان مدیر یا معاون هنوز تغییر نیافته است، گفت:قرار نیست که ما با مردم این طوری عمل کنیم. داریم تقویت‌ و کمک‌شان می‌کنیم. می‌آید می‌گوید آقا ببین این فلان چیز را علیه این دولت امضا کرده است. خب، می‌گوییم نفهمیده است و ما گذشت کرده‌ایم. اگر واقعاً خودش فهمیده که اشتباه کرده است بگذارید کارش را بکند. می‌گویند نه نمی‌شود و باز هم زیر بار نمی‌روند.

 وی با بیان این که استانداری به ما مراجعه می‌کند و می‌گوید نمی‌تواند با فلان مدیر کار کند، خاطر نشان کرد:ما به این افراد فرصت داده‌ایم، حالا آن زمان فکر می‌کرد که مثلاً قدرت آن طوری بوده و یک بله قربانی گفته و اشتباهی کرده است. حالا، متنبه است. ولی همین هم اصرار است که باید تغییر یابد.

 نعمت‌زاده افزود: بعضی می‌گویند چرا فرمانداران همه شان عوض نشده‌اند. چرا بخشداران عوض نشده‌اند. قرار نیست که این طوری باشد. دولت ما، دولت تفاهم است.

 وزیر صنعت،معدن و تجارت در ادامه درباره شایعه برکناری خود تصریح کرد:من نشنیده‌ام. یک رسانه که نمی‌دانم کدام بود این موضوع را مطرح کرده است.حالا، ما به هر صورت خودمان نیامده‌ایم که خودمان برویم. بزرگ‌ترها تصمیم می‌گیرند و من در طول این سی و چند سال که در خدمت بوده‌ام، به خاطر ندارم که جایی خودم داوطلبی حضور یابم.

 وی با تاکید بر این که همه‌اش تکلیفی بوده و دستور دادند و حتی برای انتخابات دکتر روحانی چیزی که اصلاً تصورش را نمی‌کردم این بود که رئیس ستاد ایشان شوم، بیان کرد: چون من آدم صنعتی و اقتصادی هستم، کار سیاسی، حالا ممکن است که بلد باشم، ولی نکرده‌ام و نمی‌کنم. بعد از این هم نخواهم کرد.

 نعمت‌زاده در پایان با تاکید بر این که بارها به ما گفته‌اند که بیا و سفیر در فلان کشور صنعتی بشو اما من تشکر و عذرخواهی کرده‌ام، گفت:من گفته‌ام که کارم از جوانی در صنعت بوده است و تا آخر همین گونه خواهد بود.بنابراین، اگر یک زمانی بزرگان هر تصمیمی بگیرند قبول می‌کنیم، حتی مجلس گاهی سر به سر من می‌گذارند که استیضاحت می‌کنیم. ما هم می‌گوییم خب، این حق شماست و مختار به انجام آن هستید. سوال می‌کنید، خب بکنید.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O