جمشید عدالتیان در گفت‌وگو با اقتصادنیوز:

دولت تاثیری بر انتخابات اتاق ندارد

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۲۴۶۲
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران عنوان کرد: دولت در دور هشتم انتخابات شرایط را برای رقابت سالم فراهم کرده و تاثیری بر انتخابات ندارد.

جمشید عدالتیان که کاندیداهای انتخابات دوره هشتم اتاق بازرگانی تهران نیز است، در گفت‌وگو با اقتصادنیوز درباره نقش دولت در انتخابات پیش‌روی اتاق بازرگانی گفت: خوشبختانه دولت فعلی شرایط را فراهم کرده تا یک رقابت سالم برگزار شود و ما از دولت تشکر می‌کنیم.

وی ادامه داد: بعد از انتخابات، به‌خصوص انتخابات اتاق تهران که 20 نماینده دولت در آن حضور دارند، می‌توان تاثیر دولت بر اتاق بازرگانی را بررسی کرد.

عدالتیان تاکید کرد: به دلیل اینکه دولت در انتظار است بداند، چه کسی از نمایندگان دولت در اتاق حضور خواهد یافت، نمی‌توان در حال حاضر تاثیر دولت بر انتخابات را مورد بررسی قرار داد اما در مجموع دولت در دور هشتم انتخابات شرایط را برای رقابت سالم فراهم کرده و تاثیری بر انتخابات ندارد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O