به گزارش اقتصادنیوز، امین صفری اعلام کرد: میزان ذخیره معدن مهدیآباد به عنوان بزرگترین معدن باریت کشور، بیش از 113 میلیون تن است و با برنامهریزیهای صورت گرفته، میزان برداشت باریت در سال 94 به 400 هزار تن، سال 95 بیش از 500 هزار تن و در سال 96 به یک میلیون تن خواهد رسید.
او افزود: این شرکت با آغاز استخراج باریت از تیر ماه سال 93، تا پایان سال بیش از 320 هزار تن باریت استخراج کرد.
مدیر مجتمع سرب و روی مهدیآباد گفت: با توجه به ارزش افزوده فرآوری باریت، برگزاری مناقصه احداث کارخانه فرآوری باریت و طرح نیمه صنعتی خردایش باریت پرعیار در دستور کار قرار دارد.
بنا به گزارش ایمیدرو، باریت در صنایع مختلف از جمله پتروشیمی، حفاری، لاستیک سازی، کاغذسازی، کابلسازی، پلاستیکسازی، رنگسازی، سرامیکسازی و غیره کاربرد دارد.