اعلام مقصران سانحه اتوبوس اسکانیا

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۳۴۴۷
هشت ماه پس از برخورد دو دستگاه اتوبوس اسکانیا در اتوبان تهران- قم در نهایت مقصران اصلی حادثه شناسایی و معرفی شدند.
اعلام مقصران سانحه اتوبوس  اسکانیا

به گزارش «اقتصادنیوز» دی‌ماه سال گذشته بود که دو دستگاه اتوبوس مسافربری در اتوبان تهران – قم با یکدیگر برخورد کردند و اکثر مسافران کشته شدند . حالا با پیگیری‌های وزارت راه و شهرسازی و کمیته تشکیل شده در این میان گفته شده‌ مقصران سانحه اسکانیا وزارت راه، سازمان استاندارد و شرکت عقاب‌افشان هستند.

 طبق گزارش هیئت کارشناسان رسمی دادگستری که مأمور پیگیری تصادف دو اسکانیا در آزادراه تهران-قم بودند، بی‌احتیاطی راننده، بی‌توجهی وزارت راه و سازمان استاندارد و تخلف شرکت سازنده، به عنوان چهار علت اصلی وقوع حادثه معرفی شده است.

بر اساس گزارش فارس بعد از وقوع سانحه برخورد دو اتوبوس اسکانیا در آزادراه تهران- قم در سال گذشته و جان باختن تعداد زیادی از مسافران دو اتوبوس در این حادثه، در کنار بررسی‌های ابعاد حادثه توسط ارگان‌‌های مختلف دست‌اندرکار جاده، بنا به درخواست بازماندگان و خانواده متوفیان این حادثه، در نامه‌ای با سربرگ قوه قضائیه و دادسرای عمومی و انقلاب قم، هشت تن از کارشناسان خبره در این عرصه‌ مأمور شدند تا جوانب مختلف وقوع این حادثه را بررسی کنند.

بنابراین گزارش در متن این نامه‌ آمده است:
«به تاریخ 23 دی‌ماه سال 1392 جلسه شعبه دوازدهم بازپرسی به تصدی امضا کننده ذیل تشکیل است و ملاحظه می‌‌شود در پرونده حادثه تصادف دو دستگاه اتوبوس اسکانیا تعدادی از اولیای دم متوفیان نسبت به نظر کارشناسان هیأت هفت نفره اعتراض کرده‌‌اند و هزینه کارشناسی را واریز نموده‌اند لذا 9 نفر کارشناس ذیل به عنوان هیأت 9 نفره تعیین می‌گردند تا با مطالعه پرونده و استماع اظهارات مطلعین و مصدومین حادثه و رؤیت محل حادثه و خودروهای حادثه و بررسی اصول مدارک مربوط به استانداردهای اعطایی به شرکت خودروساز و مطابقت آنها با اتوبوس‌های حادثه دیده، حضور در محل کارخانه اتوبوس‌سازی و بازدید از خط تولید و بررسی کیفیت قطعات تولیدی و اظهارات ناظرین تصادف با نگاه به حوادث متعدد اتوبوس‌ اسکانیا در زمان‌های قبل و بعد از این تصادف، مطالعه و بررسی تحقیقات صورت گرفته توسط ‌دکتر هراتی عضو هیأت علمی دانشگاه و اخذ مشورت از وی، نظر کارشناس و فنی خود را در خصوص علت یا علل حادثه و عوامل تشدید کننده آن و مقصر یا مقصرین آن ظرف 15 روز اعلام کنند.»

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O