ترکیش‌ ایرلاین در مقابل آژانس‌های هواپیمایی ایرانی کوتاه آمد

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۳۴۲۴۶
رییس انجمن صنفی دفا‌تر خدمات مسافرتی و هوایی ایران با بیان اینکه ترکیش‌ ایرلاین در مقابل آژانس‌های هواپیمایی ایرانی کوتاه آمد، گفت: شرکت هواپیمایی ترکیه در قبال ارائه ۲۲ بلیت در هفته به آژانس‌های هواپیمایی طرف قرارداد خود در ایران، همچون گذشته ۳۰ میلیون تومان ضمانت از آن‌ها دریافت می‌کند. 
ترکیش‌ ایرلاین در مقابل آژانس‌های هواپیمایی ایرانی کوتاه آمد

محمدحسن کرمانی با اشاره به توافق ترکیش‌ایرلاین با آژانس‌های هواپیمایی ایران درباره میزان ضمانت دریافتی اظهار کرد: در حالی که اخیرا شرکت هواپیمایی ترکیه (ترکیش ایرلاین‌) میزان ضمانت دریافتی خود از آژانس‌های مسافرتی و هوایی ایران را به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش داده بود بر اساس این توافق قرار شد شرکت هواپیمایی ترکیه در قبال ارائه ۲۲ بلیت در هفته به آژانس‌های هواپیمایی طرف قرارداد خود در ایران، همچون گذشته ۳۰ میلیون تومان ضمانت از آن‌ها دریافت کند.

وی با بیان اینکه این میزان ضمانت در قبال ارائه ۲۲ بلیت به آژانس‌ها برای یک هفته است گفت: با توجه به اینکه گزارش فروش آژانس‌های هواپیمایی دو هفته یکبار اعلام می‌شود اگر این ۲۲ بلیت ترکیش‌ایرلاین طی یک هفته توسط آژانس‌های مسافرت هوایی به فروش رسید مبلغ این بلیت‌ها به ترکیش‌ایرلاین از سوی آژانس مربوطه پرداخت می‌شود و مجدد دریافت ۲۲ بلیت دیگر برای یک هفته را از این شرکت هواپیمایی درخواست می‌کند.

رییس انجمن صنفی دفا‌تر خدمات مسافرتی و هوایی ایران ادامه داد: در صورتی که آژانس هواپیمایی درخواست دریافت بیش از ۲۲ بلیت را از هواپیمایی ترکیش‌ داشته باشد درباره میزان ضمانت دریافتی باید توافق کنند اما برای کف بلیت درخواستی آژانس‌ها (۲۲ بلیت برای یک هفته)‌‌ همان ضمانت ۳۰ میلیون تومان به این شرکت هواپیمایی پرداخت می‌شود.

شرکت هواپیمایی ترکیه ﴿ترکیش ایرلاین﴾ اخیرا از آژانس‌های خدمات مسافرت هوایی ایران بابت ارائه اوراق بهادار (بلیت) خواستار ۴۰۰ میلیون تومان ضمانت کرده بود که این موضوع واکنش انجمن صنفی دفا‌تر خدمات مسافرتی و هوایی ایران را در پی داشت به طوریکه محمد حسن کرمانی رئیس این انجمن به پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی گفته بود: «وقتی بازار بزرگی از صنعت حمل و نقل هوایی ایران در اختیار شرکت هواپیمایی ترکیه که در هفته ۶۰ پرواز از ۹ شهر کشور دارد، قرار می‌گیرد باید از شرایط ایران تبعیت کند نه اینکه برای ایران شرط بگذارد»

وی با هشدار به ترکیش‌ایرلاین گفته بود «در صورت درخواست ضمانت‌های سنگین از دفا‌تر خدمات مسافرت ایرانی و تحت فشار گذاشتن آژانس‌ها٬ با مسئولیت قانونی خود به تمام دفا‌تر ایرانی ابلاغ می‌شود که فروش بلیت پروازهای این شرکت هواپیمایی را متوقف کنند و در این شرایط منافع این شرکت هواپیمایی به خطر می‌ا‌فتد.»

به گفته کرمانی: شرکت هواپیمایی ترکیه تنها توانایی فروش ۵ تا ۱۰ درصد بلیت‌های خود را دارد بنابراین حدود ۹۰ تا ۹۵ درصد بلیت پروازهای ترکیش‌ایرلاین در ایران از سوی دفا‌تر خدمات مسافرت هوایی به فروش می‌رسد..

بر اساس این گزارش شرکت هواپیمایی ترکیه به ۷ مقصد تهران- شیراز- اصفهان، تبریز، کرمانشاه‌ و اهواز در ایران در مسیرهای رفت و برگشت پرواز دارد.

منبع: پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O