سیاست جدید دولت برای خانه‌دار کردن نیازمندان

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۰۴۹۵
۹ ماه از وعده وزیر کار برای خانه دار شدن کارگران گذشته و به تازگی ربیعی از شناسایی خانوارهای معلول و نیازمند مسکن خبر داده است. 
سیاست جدید دولت برای خانه‌دار کردن نیازمندان

به گزارش «اقتصاد نیوز» اردیبهشت ماه امسال آئین‌نامه مسکن امید برای تدوین در هیأت امنای تأمین اجتماعی رسید و مقرر شد تا نتایج شناسایی و اولویت بندی کارگران برای تامین مسکن اعلام شود.

به تازگی نیز وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره جزئیات طرح مسکن امید برای قشرهای کم‌درآمد گفته است که ۸۵۵۰ خانوار دارای دو معلول برای طرح امید شناسایی شده‌اند تا در چند سال آینده تمام این افراد صاحبخانه شوند.

ربیعی به تسنیم گفته است اعتباراتی برای این بخش پیش‌بینی شده که بخشی از این اعتبار در بخش معلولان است. مقرر شده ۱۵ میلیون تومان توسط بنیاد مسکن، شش میلیون تومان وزارت کار، دو میلیون تومان وزارت ورزش و ۳۰ میلیون تومان اعتبار بانکی با بهره اندک و واگذاری زمین از سوی زمین و مسکن برای صاحبخانه شدن خانواده‌های دارای معلول و تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد در نظر گرفته شود.

 بسته بعدی در راستای طرح مسکن امید نیز مسکن کارگری است که این موضوع را با شناسایی دهک‌های پایین آغاز می‌شود و در ‌‌نهایت بسته به ‌صورت کلی در شورای عالی رفاه رونمایی می‌‎شود.

به گزارش  «اقتصاد نیوز» ۱۴ اردیبهشت ماه سال جاری بود که علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت که رئیس جمهور تأکید ویژه‌ای بر مسکن کارگری و مستمری بگیری دارد و از امضای تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت مسکن و شهرسازی برای اجرای طرح مسکن امید خبر داد. با این تفاهم نامه مقرر شد طرح موسوم به «مسکن امید» با اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار کلید بخورد.

ربیعی پیش‌تر درباره جزئیات طرح مسکن امید کارگران گفته بود که این طرح در چند بخش دنبال می‌شود که یکی از آنها مسکن کارگری و دیگری مسکن معلولان است.

مسکن امید چه بود؟

در حال حاضر دولت طرحی را با عنوان «مسکن امید» بررسی می‌کند که در صورت عملیاتی شدن سه تا شش میلیون کارگر بیمه شده و همچنین بازنشسته فاقد مسکن می‌توانند در یک دوره پنج ساله خانه دار شوند. دولتی‌ها معتقدند این طرح اجرایی‌تر از مسکن مهر برای تامین مسکن کارگران خواهد بود.

در مدت اخیر نمایندگان کارگری کشور از طرحی در دولت سخن گفته‌اند که قرار است برای خانه‌دار شدن کارگران از سوی دولت بررسی شود و در صورت عملیاتی شدن چنین طرحی می‌توان انتظار داشت برنامه‌ریزی‌های جدیدی در حوزه مسکن کارگری کشور اتفاق افتد.

اخبار مرتبط:

امید کارگران به مسکن " امید"

 
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O