همزمان با دستور جدید زنگنه صورت گرفت؛

آغاز خروج جایگاه های CNG از ورشکستگی

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۲۶۹۱
دولت در نظر دارد برای خروج وضعیت جایگاه های CNG از رکود و جبران کسری آنها، قراردادهای جدیدی را در این صنعت رونمایی کند.
آغاز خروج جایگاه های CNG از ورشکستگی

به گزارش «اقتصادنیوز»، وضعیت جایگاه‌های CNG در هشت سال گذشته به حدی بحرانی شده بود که بارها خبر ورشکستگی و تعطیلی بخشی از این جایگاه‌ها اعلام شد. هر چند که هر بار مساله کارمزد جایگاه‌داران به صورت گله بیان می‌شد اما بسیاری از کارشناسان از همان زمان نیز معتقد بودند که باید راهکا‌رهای پایدارتر و بلندمدتی را برای خروج از این بحران درنظر گرفت.

در این میان، حتی بعد از روی کار آمدن دولت یازدهم نیز تغییر جدیدی در نرخ کارمزد جایگاه‌داران CNG ایجاد نشد. حتی بعد از چهارماه از تصویب کارمزد جدید جایگاه‌داران، هنوز هم این مساله بلاتکلیف است؛ تا جایی که رئیس اتحادیه جایگاه‌داران CNG به ایسنا اعلام کرده بود که اگر به دنبال افزایش ظرفیت جایگاه‌های CNG هستیم باید کارمزد قابل توجهی در جایگاه‌ها تعریف شود.

در همین راستا یکی از مسوولان شرکت ملی پالایش و پخش نفتی از دستور وزیر نفت برای جبران کسری جایگاه‌های CNG خبر داده است. منصور ریاحی به مهر اعلام کرده که با دستورات جدید وزیر نفت افزایش ظرفیت عرضه گاز طبیعی در جایگاه های موجود در سطح شهر و حاشیه تهران در اولویت قرار گرفته است. او در عین حال، این اولویت‌بندی را با عنوان قراردادهای جدید توسعه جایگاه‌های CNG عنوان کرده است.

این تصمیم در شرایطی است که پیش از این بارها نسبت به سودده نبودن سرمایه‌گذاری در جایگاه‌های CNG هشدار داده شده بود. با این حال، به نظر می‌رسد که همزمان با گله‌هایی که از سوی جایگاه‌داران CNG مطرح شده، دولت در نظر دارد سرمایه‌گذاری در ساخت جایگاه‌های CNG را تغییر دهد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O