برگشت شاخص به کانال 73 هزار واحدی

عقب گرد بورس

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۳۱۳۹
شاخص بورس در بازار روز یکشنبه با 98 واحد ریزش به کانال 73 هزار واحدی برگشت.

به گزارش «اقتصادنیوز»، شاخص بورس حال چندان خوشی ندارد و ریزش آن تداوم یافته است. روز دوم معاملات هفته جاری نیز شاخص بورس با 98 واحد ریزش با کانال 73 هزار واحدی برگشت.

شاخص بورس در کانال 74 هزار واحدی سرانجام دوام نیاورد و با 98 واحد ریزش و ثبت رقم 73 هزار و 952 واحد همچنان در دام رکود گرفتار شده است.

اگر چه در بازار امروز شرکت‌های هلدینگ خلیج فارس، شرکت ارتباطات سیار و هلدینگ پتروشیمی تامین با رشد معاملات مواجه شدند و تاثیر مثبت بر شاخص داشتند اما در ادامه اثر منفی شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان، سرمایه‌گذاری غدیر، پتروشیمی شیراز و توسعه معادن و فلزات بر روی شاخص باعث خنثی شدن تاثیر این شرکت‌های بزرگ شد.

بدین ترتیب تالار شیشه‌ای در رکود به سر می‌برد و به‌رغم وعده‌های مسوولان اقتصادی در حمایت از بازار سهام با تعدیل سود بانکی و تاکید رئیس‌جمهور برای محوریت تامین مالی در بازار سرمایه اتفاق خاصی در روزهای اخیر رخ نداده و دوره رکود ادامه‌دار شده است.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O