ایسنا نوشت :
احمد اصغری مهرآبادی گفت: هفته آینده در جلسه با وزیر نیرو در باره توزیع ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار تکمیلی مسکن مهر در شش ماهه دوم سال با توجه به اولویتهای وزارت راه و شهرسازی تصمیمگیری خواهد شد.
وی اضافه کرد: برای تامین خدمات زیربنایی واحدهای مسکن مهر کشور با تشکیل کارگروهی با حضور معاون اول رئیس جمهوری ۵۶ هزار میلیارد ریال برای پرداخت به استانها تصویب شده که متناسب با نیاز استانها توزیع خواهد شد.
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر با همکاری بانک مرکزی و دستگاهای خدماترسان تلاش میشود پرونده مسکن مهر کشور تا پایان سال ۹۴ بسته شود، چرا که در صورت عدم همکاری این نهادها، اتمام طرح مسکن مهر به راحتی امکانپذیر نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: هفته آینده در جلسه با وزیر نیرو در خصوص توزیع ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار تکمیلی در شش ماهه دوم با توجه به اولویتهای وزارت راه و شهرسازی تصمیم گیری خواهد شد.
اصغری مهرآبادی با بیان اینکه ۶۶۰ هزار واحد مسکن مهر در سطح کشور فاقد شبکه آب، ۶۷۵ هزار واحد فاقد شبکه برق، ۷۱۶ هزار واحد فاقد شبکه گاز و سیستم دفع فاضلاب هستند، گفت: از مجموع دومیلیون و ۳۲۰ هزار واحد مسکن مهر کشور نیز کار سفتکاری دو میلیون واحد آن به اتمام رسیده و یک میلیون و ۲۵۰ هزار واحد نیز واگذار شده است.
وی اضافه کرد: در این راستا دولت به تازگی ۵۰ میلیارد ریال برای حل مشکلات زیربنایی و آمادهسازی واحدهای مسکن مهر کشور اختصاص داده است.