تشنگی 650 میلیارد تومانی یک مجتمع فولادی

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۳۸۷۴
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از آغاز فعالیت مجتمع فولاد تیام فومن در نیمه دوم امسال و نیاز این مجتمع به سرمایه گذاری 650 میلیارد تومانی خبر داد.
تشنگی 650 میلیارد تومانی یک مجتمع فولادی

به گزارش «اقتصادنیوز» ، ناصرعاشوری قلعه‌رودخانی با بیان مطلب فوق اظهار کرد: متاسفانه پروژه صنعتی مجتمع فولاد تیام فومن هنوز تکمیل نشده به طوری که علی رغم آماده شدن زیر ساخت‌ها از جمله زمین، آب و برق و گاز از سوی دولت هنوز سرمایه‌گذار ماشین آلات را وارد و سوله های خود را آماده نکرده است.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به اینکه پروژه مجتمع فولاد تیام فومن پروژه سنگینی است به همین جهت پیش بینی شده که به منظور خرید ماشین آلات برای تکمیل پروژه مجتمع فولاد تیام فومن حدود 650 میلیارد تومان تسهیلات ارزی و ریالی سرمایه گذاری نیاز است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به خانه ملت گفت: مقرر شده که در نیمه دوم امسال فعالیت مجتمع فولاد تیام فومن آغاز شود.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O