بدحسابان کلان بانک ها گزارش می شوند

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۷۱۷۷
بانک مرکزی فردا(دوشنبه) در جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در خصوص اقدامات کارگروه فرادستگاهی رسیدگی به مطالبات معوق و پرونده مشتریان بدحساب کلان بانکی به ارایه گزارشی می پردازد.
بدحسابان کلان بانک ها گزارش می شوند

به گزارش «اقتصاد نیوز»، در جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی که عصر دوشنبه به ریاست اسحاق جهانگیری برگزار می‌شود، بانک مرکزی گزارشی از تدوین متن نهایی پیش‌نویس مصوبه ستاد برای تکمیل سامانه‌های اطلاعاتی بانکی ارائه خواهد کرد.

بنابر اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، بانک مرکزی همچنین قرار است در این جلسه در خصوص اقدامات کارگروه فرادستگاهی رسیدگی به مطالبات معوق و پرونده مشتریان بدحساب کلان بانکی به ارایه گزارشی بپردازد.

شورای عالی اشتغال نیز که قرار است صبح دوشنبه به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شود، به بررسی شیوه‌های اثربخش تسهیلات بانکی برای افزایش تولید و اشتغال و طرح « اشتغال مجدد مقرری بگیران بیمه بیکاری» خواهد پرداخت.

ساماندهی بنگاه‌های پشتیبان کسب و کارهای خانگی، خرد و کوچک، بررسی برنامه‌های اشتغال عمومی (راهکاری برای مقابله با بیکاری در شرایط رکود تورمی)، طرح توانمندسازی و آموزش‌های مهارتی روستاییان، عشایر و مناطق محروم با رویکرد اشتغال پایدار و طرح توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ التحصیلان با رویکرد اشتغال از دیگر دستورات جلسه شورای عالی اشتغال خواهد بود.

معاون اول رئیس‌جمهور مطابق روال هفته‌های پیشین، در جلسات هیئت وزیران و جلسات هماهنگی امور اقتصادی شرکت کرده و ملاقات‌هایی را نیز با برخی وزرا، معاونین و مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی خواهد داشت.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O