گوجه فرنگی کی ارزان می شود؟

ادامه صعود قیمت گوجه فرنگی در میادین میوه و تره بار

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۷۶۶۲
در 15 روز اخیر قیمت گوجه فرنگی در میادین میوه و تره بار شهر تهران برخلاف میوه فروشی های سطح شهر به طور میانگین22.7 درصد رشد کرده است.
ادامه صعود قیمت گوجه فرنگی در میادین میوه و تره بار

به گزارش اقتصاد نیوز، اواخر آبان ماه بود که قیمت گوجه‌فرنگی به شدت افزایش یافت و این افزایش تاکنون نیز ادامه دارد. همچنین پیش‌بینی می‌شود رشد قیمت تا ماه آینده یعنی زمان عرضه گوجه‌فرنگی جنوب ادامه پیدا کند.

درحال حاضر در میادین میوه و تره بار قیمت گوجه‌فرنگی نسبت به 15 روز گذشته از 3 هزار و 200 تومان به 5 هزار و 200 تومان رسیده است. یعنی قیمت این محصول 38 درصد رشد کرده است. در میادین شهر تهران قیمت گوجه‌فرنگی گیلاسی و زیتونی روندی کاهش داشته، اما گوجه‌فرنگی بوته‌ای بسته‌بندی شده 16 درصد و غیر بسته بندی یعنی درجه یک و درجه دو به ترتیب 15.9 درصد و 21 درصد رشد داشته است. در واقع این محصول در بازار به طور میانگین22.7 درصد بیشتر از سطح شهر افزایش یافته است.

قیمت این محصول طبق بررسی میدانی اقتصاد نیوز، در بازارهای محلی کماکان از 10 هزار تومان بالاتر نرفته است. البته قیمت این محصول در میوه فروشی‌های شرق و جنوب شهر کماکان ارزان‌تر از منطقه غرب و شمال تهران است.

از نگاه مصرف‌کنندگان این رشد در پانزده روز اخیر در میادین میوه و تره بار شهر تهران برخلاف میوه‌فروشی‌های سطح شهر نگران کننده است. چون احتمال رشد مجددی در سطح شهر دیده می شود.

این رشد طبق پیش‌بینی فعالان بخش کشاورزی حداکثر تا یک ماه آینده ادامه دارد. در واقع کاهش آن به دنبال ورود گوجه‌فرنگی‌های مردم جنوب تحقق پیدا می‌کند.

مدیرکل دفترسبزی و صیفی در خصوص آینده بازار گوجه‌فرنگی به اقتصادنیوز گفت: نمی‌توانیم زمان دقیقی برای کاهش قیمت اعلام کنیم. اما طبق برآوردهای انجام شده گوجه‌فرنگی‌ جنوب تا یک ماه دیگر به بازار عرضه می‌شود و درنتیجه قیمت‌ها می‌شکند. همانطور که درحال حاضر به دلیل کمبود، قیمت در بازار رشد کرده است.

خدنگی افزود: در حال حاضر در گلخانه‌ها گوجه‌فرنگی در حال پرورش است؛ اما به دلیل طبیعت پرورش آنها، قیمت در بازار گرانتر از محصولی است که در مزرعه کشت می‌شود. در ضمن سطح کشت گلخانه‌ای ما تامین کننده کل نیاز کشور نیست به همین دلیل در فصل سرما با کمبود آن مواجه می‌شویم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی البرز نیز در این باره به تسنیم گفت: به مدت یک ماه یعنی تا زمانی که محصولات جنوب به ثمر برسد، افزایش قیمت گوجه‌فرنگی وجود دارد و پس از آن شاهد کاهش قیمت هستیم.

مسعود کریمی با اشاره به اینکه گوجه‌فرنگی جزء کالاهای استراتژیک محسوب نمی‌شود و در این فصل تنها در گلخانه‌ها قابل پرورش است؛ افزود: به دلیل اینکه این محصول جزء کالاهای اساسی محسوب نمی‌شود، مکلف نیستیم که آن را در تمامی فصول با قیمت پائین تامین کنیم.

 

هفته منتهی به 30 آبان

نوع محصول

دستچین و بسته‌بندی شده

درجه یک

درجه دو

گوجه‌فرنگی بوته‌ای

21000

18500

13000

گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای

32000

29000

21000

گوجه‌فرنگی گیلاسی و زیتونی

34000

31000

23000

 

 

هفته منتهی به 15 آذر

نوع محصول

دستچین و بسته‌بندی شده

درجه یک

درجه دو

گوجه‌فرنگی بوته‌ای

25000

22000

16500

گوجه‌فرنگی گلخانه ای(دو رج)

29000

21000

 

گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای

52000



گوجه‌فرنگی گیلاسی و زیتونی

31000

23000

34000

 

 

 

 

 

 

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O