حسین شیخ اسلام در گفت و گو با «اقتصاد نیوز» با بیان این مطلب که روند مبارزه ایران با داعش در منطقه از سوی اعراب و رسانه هایشان متناوبا به چالش کشیده می شود، اظهار داشت: با وجود آنکه ما بارها و بارها اعلام کرده ایم که این حضور به صورت نرم افزاری و در قالب مشاوره های استراتژیک است، اما برخی با القای سیاست ایران هراسی در منطقه به دنبال زیر سوال بردن عملکرد تعیین کننده تهران در مبارزه با گروه های تروریستی هستند.
وی ادامه داد: استناد این کشورها و رسانه ها نیز تصاویری است که از سردار سلیمانی در فضای مجازی منتشر شده و ایشان را در کنار رزمندگان عراقی در حال مبارزه با داعشی ها نشان می دهد.
مشاور رئیس مجلس تصریح کرد: آنها با طرح این ادعای واهی که ایران در حال دخالت در امور کشورهای منطقه است ما را در برابر همسایگانمان قرار داده اند این در حالی است همانطور که بارها گفته ام حضور سردار سلیمانی در کشورهای دیگر بنا بر خواست آنها و تنها برای ارائه مشاوره های نظامی است.
وی با رد پنهانکاری ایران در کشورهای دیگر متذکر شد: ما همیشه حضورمان در کشورهای منطقه را با صدای بلند اعلام کرده و هیچگاه درصدد پنهانکاری نبوده ایم.
به گفته شیخ اسلام ایران حضور در سوریه، جنگ 33 روزه لبنان و کمک به فلسطینیان را رسما اعلام کرده است و دلیلی نیز برای عدم بیان آن نمی بیند.
وی در پاسخ به این شائبه که ایران درصدد گره زدن مبارزه با داعش با بحث های پیرامون پرونده هسته ای است، خاطرنشان کرد: راهبرد ما این است که بحث هسته ای را با هیچ بحث دیگری گره نزنیم و نباید این تلقی وجود داشته باشد که ما برای رسیدن به اهداف هسته ای خود به دنبال دخالت در امور کشورهای دیگر هستیم.
سفیر اسبق ایران در سوریه معتقد است: ایران هیچ تهدیدی برای هیچ فرد و کشوری نیست و سیاه نمایی های صورت گرفته از عملکرد آن نیز توسط آمریکا و عمال سرسپرده شاهنشاهی اش صورت می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این کشورها، کشور دیگری نیز در همسایه سوریه و عراق قرار دارد که برای دزدی از منابع نفتی این کشورها و دسترسی به عایدات حرام آن به تقویت گروه های تروریستی منطقه و داعشی ها می پردازد.
شیخ اسلام افزود: این کشور مزدور برای دستیابی به اهداف خود، منطقه را به خاک و خون کشید و صدها هزار نفر را به کشتن داد؛ ترکیه کشوری است که برای رسیدن به اهداف شوم خود از هیچ اقدام غیر انسانی رویگردان نیست.
وی با طرح این موضوع که در جریان منازعات اخیر فلسطین و نیروهای صهیونیستی کشورهای مذکور بر خلع سلاح حماس و کرانه باختری رود اردن تاکید می کردند، یادآور شد: ایران تنها کشوری بود که بر لزوم تجهیز این مناطق در رویارویی با نظامیان اسرائیلی پافشاری داشت.
مشاور رئیس مجلس گفت: حضور ما در عراق نیز در حمایت از حکومت نوپای این کشور و در مقابله با نظام های شاهنشاهی است که دموکراسی را مانند زهری برای خود تلقی می کنند.
وی همچنین با انتقاد از افرادی که برخورد با داعش را از طریق نظامی می دانند،خاطرنشان کرد: داعش یک فکر و عقیده است که از وهابیت خشونت گرا سرچشمه می گیرد و نمی توان آن را به این شکل از بین برد.
شیخ اسلام ادامه داد: وهابیون با سرمایه گذاری در مدارس دینی خود در اروپا درصدد عضو گیری از مردم کشورهای این قاره هستند و با پشتیبانی قطر، عربستان و صهیونیست ها می خواهند حمام خون دیگری در منطقه به راه بیندازند.