چرا سرخابی‌ها در فرابورس عرضه نمی‌شوند؟

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۰۳۱۵
به گفته رییس سازمان خصوصی سازی دلیل عدم شفافیت صورت‌های مالی باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس، این دو باشگاه به مزایده گذاشته می‌شوند.

به گزارش «اقتصاد نیوز » رییس سازمان خصوصی سازی درباره علت عدم عرضه سهام استقلال وپرسپولیس در بورس و فرابورس، گفت: بحث واگذاری این دو تیم سالیان زیادی در دستور کار مجلس و دولت قرار داشت و عرضه آن‌ها در بورس و فرابورس به این دلیل عدم شفافیت حساب‌ها و صورتهای مالی و نیز عدم سودآوری قابل انجام نبود و در ‌‌نهایت تصمیم بر این شد تا سرخابی‌ها از طریق مزایده واگذار شوند.

علی اشرف عبدالله پوری حسینی که با شبکه خبر سخن می گفت، تصریح کرد: خریداران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس مکلف هستند تا ۲۰ درصد هر یک از این دو تیم را حداکثر به‌‌ همان قیمتی که خریداری کرده‌اند به پیشکسوتان و هواداران در صورت درخواست بفروشند و مانعی نیز برای فروش بیشتر از ۲۰ درصد سرخابی‌ها وجود ندارد.

او با اظهار امیدواری مبنی بر اینکه واگذاری این دو باشگاه منجر به رشد فوتبال و ورزش در کشور شود، در خصوص شرایط حضور شبه دولتی‌ها در این واگذاری نیز گفت: هر شرکتی که دولتی باشد اجازه حضور در این واگذاری را بر اساس قانون ندارد و نهادهای عمومی غیردولتی هم نمی‌توانند بیش از ۴۰ درصد سهام این دو تیم را بخرند.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید