گزارش از وضعیت بازار جهانی محصولات کشاورزی

تولید جهانی سویا کاهش می‌یابد

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۴۴۱۴
گروه Oil World در آخرین گزارش خود اشاره کرده است تولید جهانی سویا طی سال زراعی 16-2015 برای اولین بار در چهار سال اخیر کاهش خواهد یافت
تولید جهانی سویا کاهش می‌یابد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از سایت اگری‌مانی، گروه Oil World در آخرین گزارش خود اشاره کرده است تولید جهانی سویا طی سال زراعی 16-2015 برای اولین بار در چهار سال اخیر کاهش خواهد یافت آنها دلیل این کاهش را افت تولید سویا در آمریکا ذکر کرده‌اند همچنین اشاره کرده‌‌اند که این کاهش در میزان تولید به احتمال زیاد بر قیمت تاثیر خاصی نخواهد داشت.
تحلیل‌گران این گروه اعلام کرده‌اند، این محل سوال است که چرا قیمت سویا رشد داشته و این رشد قیمت پایدار نیز بوده است. این در حالی است که این گروه در اولین پیش‌بینی خود برای میزان تولید سویا در سال زراعی جاری پیش‌بینی کاهش نزدیک به 2 میلیون تنی را داشت. 
Oil World اضافه کرده است حتی اگر تولید سویا با شیب کم و یا متوسطی کاهش یابد باز به دلیل ذخایر زیاد سویا که در انبارها باقی مانده است مسئله اضافه عرضه باقی خواهد ماند.
این گروه مستقر در آلمان اعلام کرده است ذخایر سویا در انبارها با 34 درصد رشد به 87.7 میلیون تن رسیده است.
دورنمای اولیه برای سال 16-2015 نشان می‌دهد که نه تنها کمبودی در بازار سویا قابل انتظار نیست بلکه می‌توان انتظار اضافه عرضه را نیز داشت.
 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید