رئیس سازمان توسعه تجارت اعلام کرد:

تعرفه ترجیحی واردات پوشاک از ترکیه حذف نشده است

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۴۲۲۸۰
رئیس سازمان توسعه تجارت ایران خبری را که اخیرا مبنی بر حذف تعرفه ترجیحی واردات پوشاک از ترکیه منتشر شده بود، تکذیب کرد.
تعرفه ترجیحی واردات پوشاک از ترکیه حذف نشده است

به گزارش اقتصادنیوز، در چند روز گذشته، خبری در خبرگزاری‌های کشور منتشر شد مبنی بر اینکه پس از گذشت حدود یک سال از برقراری تجارت ترجیحی بین ایران و ترکیه و کاهش تعرفه‌ها از جمله در زمینه پوشاک، تعرفه ترجیحی بخش پوشاک در کتاب مقررات صادرات و واردات سال 95 حذف شده است. حالا رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با تکذیب خبر حذف تعرفه ترجیحی واردات پوشاک از ترکیه، تبعات حذف این تعرفه را تشریح کرده است.

ولی الله افخمی راد، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در گفت‌وگو با رادیو ایران گفت: در ارتباط با حذف تعرفه ترجیحی واردات پوشاک از ترکیه چنین اتفاقی رخ نداده است و کماکان (واردکنندگان) می‌توانند از تعرفه ترجیحی در ارتباط با کشور ترکیه استفاده کنند.

به گزارش اقتصادنیوز،‌ او در ادامه یادآوری کرد: در زمینه این موضوع باید این نکته را در نظر داشته باشیم که واردات رسمی که ما در زمینه پوشاک از کشور ترکیه داریم، کمتر از پنج میلیون دلار در طی سال است و متأسفانه عمده پوشاکی که از این کشور وارد ایران می‌شود به روش غیررسمی انجام می‌شود که باید همان تعبیر قاچاق را برای آن به کار برد. یکی از دلایل واردات پوشاک به صورت غیرمتعارف، به تعرفه بالا مربوط می‌شود.

رئیس سازمان توسعه تجارت تأکید کرد: هر قدر ما بتوانیم تعرفه کالاهایی را که امکان قاچاق دارند، کاهش دهیم، واردکنندگان را به سمتی سوق می‌دهیم که از روال رسمی و قانونی کالای خود را وارد کنند. بنابراین در این زمینه تغییری رخ نداده است و کماکان ترکیه می‌تواند از تجارت ترجیحی در ارتباط با پوشاک استفاده کند.

این سخنان افخمی‌راد در حالیست که برخی کارشناسان نسبت به حذف تعرفه ترجیحی پوشاک بین ایران و ترکیه هشدارهایی را مطرح کرده بودند که متن آن را در اینجا می‌توانید بخوانید.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O