به گزارش اقتصادنیوز، وزیر اقتصاد و امور دارایی بعد از ظهر امروز در مراسم تقدیر از محمد فطانتفرد و مراسم معارفه شاپور محمدی، رئیس جدید بورس اوراق بهادار با بیان اینکه بارها استعفای فطانتفرد را دیدم اما آن را نپذیرفتم، گفت: متاسف هستم که هم اکنون با استعفای آقای فطانتفرد موافقت کردم اما این موضوع به دلیل بیماری ایشان بود. چند مورد از استعفای ایشان هنوز در کشوی میز من است تا اینکه زمان اتمام مدیریت برخی از عزیزان ما در بورس فراهم شد و لاجرم تغییراتی را در سازمان بورس شاهد بودیم.
همچنین او افزود: ایشان در شرایط سخت و دشواری مسوولیت خطیر سازمان بورس را پذیرفتند. شرایطی که به دلایل تداوم تحریمها و کاهش نرخ نفت شاهد نوسانات زیادی در بازار سرمایه بودیم.
او گفت: بسیاری از افرادی که برای پذیرفتن این مسوولیت انتخاب شده بودند از آن امتناع کردند اما بالاخره آقای فطانت در آن شرایط مدیریت بازار سرمایه را پذیرفت و امروز شاهد پیشرفتهای کم نظیری در این حوزه هستیم.
ادامه سخنان وزیر اقتصاد و امور دارایی کشور که ایلنا آن را گزارش داده در قالب جدول اقتصادنیوز بخوانید:
