کاهش قیمت سکه در بازار نقدی و آتی ادامه دار شد

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۶۷۶۵
سکه این روز‌ها بازار طلا با وجود نوسانات قیمت اونس جهانی، جانی برای جهش و قرار گرفتن در مسیر صعودی ندارد، به طوریکه روز گذشته قیمت نقدی و آتی سکه همانند روزهای قبل دستخوش نوسانات رو به پایین بود؛ در این بین ثبات نسبی قیمت دلار در بازار داخلی نیز بر کاهش جذابیت بازار سکه و طلا تاثیر گذار گذاشته است. 
کاهش قیمت سکه در بازار نقدی و آتی ادامه دار شد

به گزارش اقتصادنیوز، به نقل از پایگاه خبری بورس کالای ایران، قیمت سکه نقدی و آتی در روز یکشنبه هفته جاری با روند نزولی روبه رو شد، به طوری که در این روز قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید و قدیم در بازار آزاد به ۹۴۶ هزار تومان رسید. نیم سکه نیز در این بازار ۵۰۰ هزار تومان و هر ربع سکه ۲۷۷ هزار تومان قیمت داشت. همچنین قیمت سکه‌های یک گرمی هم ۱۸۵ تومان اعلام شده است.

از سوی دیگر در مبادلات قراردادهای آتی، سکه در سررسید اردیبهشت ماه به قیمت ۹۴۹ هزار و ۷۰۲ تومان معامله شد که ۸۱/۰ درصد افت قیمت داشت. سکه تحویل تیر‌ماه نیز با قیمت ۹۶۰ هزار تومان معامله شد که کاهش ۷۵/۰ درصدی را تجربه کرد. در عین حال قرارداد تحویل شهریور‌ماه در محدوده ۹۸۰ هزار تومان معامله شد که افت ۸۵/۰ درصدی را داشت و در آخر نیز سکه تحویل آبان با قیمت یک میلیون و ۵ هزار تومان معامله شد و کاهش ۶۸/۰ درصدی معاملات را به پایان رساند.

بسیاری از کار‌شناسان همچنان معتقدند، آخرین نتایج مذاکرات هسته‌ای ایران با گروه ۱+۵ که پیش بینی می‌شود در پایان به حصول نتایج قطعی برسد، کاهش نرخ ارز را در پی خواهد داشت البته نه به میزان غیر منتظره‌ای.

نکته قابل تامل اینجاست که براساس روند سنتی بازارهای ما، زمانی که قیمت هر محصولی گران می‌شود، خریداران به سمت خرید هجوم می‌برند که این روند در مورد طلا نیز صدق می‌کند به طوریکه تاکنون افت قیمت طلا در ایران منجر به افزایش تقاضا نگردیده است. همچنین بسیاری از سرمایه داران همچنان منتظر روند نزولی بیش از پیش قیمت طلا می‌باشند که به نظر می‌رسد سرانجام تیر ماه سال جاری و آخرین دور مذاکرات هسته‌ای ایران با گروه ۱+۵، روزهای سرنوشت سازی برای بازار طلا باشد.

همچنین در روزهای آتی نیز انتشار آمارهای اقتصادی آمریکا، نوسانات دلار و مشخص شدن وضعیت بدهی یونان از جمله عوامل اثر گذار بر بازار طلای جهانی و در ‌‌نهایت بازار داخلی خواهد بود.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O