نوش داروی تولید به مجلس رسید

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۳۱۳۳
در حالی که قرار بود با مطرح شدن بسته سیاستی دولت برای خروج از رکود لایحه حمایت تولید منتفی شود، با موضع گیری های بخش خصوصی این طرح و لایحه به موازات یکدیگر به مجلس رفتند.
نوش داروی تولید به مجلس رسید

به گزارش «اقتصادنیوز»، پس از گذشت حدود سه سال از سرگردانی لایحه حمایت از تولید، با مطرح شدن بسته پیشنهادی دولت برای خروج از رکود مشاور رئیس‌جمهور صراحتاً اعلام کرده بود که بحث لایحه حمایت از تولید منتفی است که با موضع‌گیری‌های انجام گرفته به نظر می‌رسد این لایحه مجدداً در دستور کار دولت و مجلس قرار گرفت.

احمد پورفلاح، رئیس کمیسیون صنایع اتاق ایران در این زمینه با بیان این که خوشبختانه با سر و صداهای انجام شده لایحه حمایت از تولید به مسیر خود بازگشت، اظهار کرد: این در حالی است که کارگروه اقتصادی رئیس‌جمهور اعلام کرده بود که به دلیل بسته حمایتی این لایحه ضرورتی ندارد.

او ادامه داد: به اعتقاد آنها بندهای موجود در لایحه حمایت از تولید در بسته حمایتی آمده است بنابراین لزومی به ادامه مسیر این لایحه و تصویب آن در مجلس نیست.

پورفلاح با اشاره به اینکه تصویب لایحه حمایت از تولید در مسیر خود قرار گرفته است، گفت: این لایحه از دولت به مجلس رفته است و امیدواریم قبل از بسته حمایتی به تصویب برسد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O