بررسی وضعیت زنان کارتن خواب در وزارت کشور

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۳۲۷۱
مشاور وزیر کشور در امور بانوان با تشریح اقدامات وزارت کشور برای زنان کارتن‌خواب گفت: باید آسیب‌های موجود بررسی و راهکارها شناسایی شود تا پس از آن در صحن شورای اجتماعی، اقدامات لازم برای ساماندهی زنان کارتن خواب مصوب شود.
بررسی وضعیت زنان کارتن خواب در وزارت کشور

فهیمه فرهمندپور در پاسخ به این سوال که وزارت کشور در دو سال اخیر برای زنان کارتن خواب چه اقداماتی انجام داده است، اظهار داشت: در حال حاضر به دستور وزیر کشور موضوع زنان کارتن خواب در موضوعات مورد بررسی شورای اجتماعی کشور قرار گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر در مرحله بررسی‌های اولیه هستیم تا بتوانیم گزارش جامعی از موضوع تهیه کنیم تا تقدیم وزیر کشور شود و پس از آن با طرح در شورای اجتماعی کشور، در مرحله تصمیم‌گیری و اقدام قرار گیرد.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان با بیان اینکه دبیرخانه شورای اجتماعی کشور در زمینه موضوع زنان کارتن خواب در مرحله مطالعه، بررسی و تهیه گزارش است، خاطرنشان کرد: همچنین در این راستا از دستگاه‌های مرتبط با موضوع، گزارش‌هایی درخواست می‌شود.

فرهمندپور ادامه داد: بنابراین باید آسیب‌های موجود بررسی و راهکارها شناسایی شود تا پس از آن در صحن شورای اجتماعی اقدامات لازم برای ساماندهی زنان کارتن خواب مصوب شود.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان در پاسخ به این سوالی درباره وضعیت زندان زنان و به خصوص شرایط زنان متاهل که بچه‌هایشان با آنها در زندان به سر می‌برند، گفت: ما تلاش خودمان را برای ساماندهی وضعیت زندان زنان و ندامتگاه زنان خواهیم کرد، اما اقدام در سطح کلان در حوزه عملکردی معاونت زنان ریاست جمهوری است.

فرهمندپور همچنین درباره بازدید خود از ندامتگاه قرچک گفت: به نظر من ندامتگاه زنان در تهران جزو مراکز خوب است؛ چرا که با توجه به بازدیدهایی که از بندهای زنان سایر استان‌ها داشتم، وضعیت ندامتگاه تهران را بسیار خوب و عالی دیدم، البته شرایط ایده‌آل نبود.

منبع: ایلنا

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O