تخم مرغ در آمریکا گران شد/ هر عدد 625 تومان

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۹۸۱۴
قیمت تخم مرغ در آمریکا گران شد بطوریکه قیمت عمده برای 12 تخم مرغ به 2.14 دلار رسید.
تخم مرغ در آمریکا گران شد/ هر عدد 625 تومان

به گزارش اقتصادنیوز، چهار روز قبل از روز شکرگزاری، جو فاسولا شاهد آن بود که قیمت عمده فروشی تخم مرغ 31 درصد افزایش یافته است. سه هفته پس از آن تاریخ، قیمت ها 14 درصد دیگر نیز افزایش یافته و به این ترتیب قیمت عمده برای 12 تخم مرغ به 2.14 دلار رسید.

این صاحب فروشگاه مواد غذایی در آمریکا که به دنبال توضیحی برای این روند بود ، متوجه شد یکی از دلایل افزایش قیمت قانون حمایت از حیواناتی است که در برخی ایالت ها اجرا شده است. فاسولا در این باره می گود: قمیت تخم مرغ به طور معمول طی فصل تعطیلات افزایش می یابد زیرا مردم مشغول پخت شیرینی ونان هستند اما افزایش قیمت امسال بی سابقه است.

افزایش قیمت گوشت گاو نیز به میزان تقاضا برای تخم مرغ افزوده است( زیرا منبع پروتئین ارزانتر محسوب می شود) . این درحالی است که تولید کنندگان کالیفرنیایی براساس قوانین مجبورند فضای بیشتری برای پرندگان فراهم کنند. این قوانین به طور تاثیرگذاری به قراردادن پرندگان در فضاهای بسته و کوچک پایان می دهد.

هرچند این قانون مربوط به کالیفرنیاست اما قوانین دیگر به افزایش قیمت تخم مرغ در کشور دامن زده اند. در ایالت دیگری تصویب شده است تمام پوسته های تخم مرغی که از ایالت های همسایه وارد می شوند، با برخی ملزومات همخوانی داشته باشند. به این ترتیب مرغداران ایالت های دیگر مجبور هستند تجهیزات خود را بهبود بخشند.

از 22 نوامبر تا 15 دسامبر، قیمت عمده 12 تخم مرغ بزرگ از 1.38 به 2.14 دلار رسید. البته این قیمت از آغاز سال جدید میلادی کاهش یافته است اما به دلیل افزایش ناگهانی قیمت خرده فروشی ها نیز افزایش یافت.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید