با تعیین دوره 5 ساله برای کیفی‌سازی پالایشگـاه‌ها

چراغ سبز دولت برای بازگشایی نماد پلایشگاهی‌ها

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۹۸۲۲
رئیس سازمان بورس از جلسه دیروز هیئت دولت و مصوبه کمیته ثبات بازار سرمایه در مورد پالایشگاه‌ها خبر داد و گفت: جهت ارتقاء کیفیت فرآورده‌های اصلی و سوخت هوایی پالایشگاه‌ها یک دوره پنج ساله تعیین شد.
چراغ سبز دولت برای بازگشایی نماد پلایشگاهی‌ها

به گزارش اقتصاد نیوز، سرانجام پس از مدتها حرف و حدیث بر سر کیفی‌سازی پالایشگاه‌ها، دولت چرا غ سبز نشان داد تا با به تاخیر افتادن اجرای این طرح و انجام آن در دوره پنج ساله زمینه‌ها بر بازگشایی نماد پالایشگاهی‌ها در بازار سرمایه فراهم شود.

بسته بودن نماد پالایشگاهی‌ها از سال ۹۲ و حبس دارایی‌های سهامداران باعث شده بود تا انتقادات نسبت به این مساله افزایش یابد اما در حال حاضر باتوجه به تصمیم جدید دولت بر تعویق کیفی سازی پالایشگاهی‌ها و دایمی شدن نرخ خوراک پتروشیمی به نظر می‌رسد به‌زودی فعالان بازار سرمایه شاهد بازگشایی این نماد‌ها خواهند بود.

در این راستا؛ رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه در جلسه روز گذشته هیا ت دولت، مصوبه کمیته ثبات بازار سرمایه درخصوص پالایشگاه‌ها به تصویب رسید، گفت: براساس این مصوبه، برای شرکت‌های پالایشی برای ارتقاء کیفیت فرآورده‌های اصلی و سوخت هوایی آنها یک دوره پنج ساله تعیین شده است.

محمد فطانت اظهار کرد: براساس این مصوبه، درصورتیکه شرکت‌های پالایشی مطابق برنامه زمانبندی مورد تأیید و نظارت وزارت نفت، حداکثر در یک دوره پنج ساله (تا پایان ۱۳۹۸) شاخصه‌های اصلی کیفیت پنج فرآورده اصلی و سوخت هوایی را براساس استانداردهای وزارت نفت، ارتقاء و هر ساله با تصویب مجمع عمومی خود، حداقل به میزان ۳۰ درصد از سود سالانه را به حساب اندوختۀ سرمایه‌ای جهت اجرای پروژه کیفی‌سازی منظور کند.

او افزود: وزارت نفت مکلف است مبنای محاسبه قیمت پنج فرآورده‌ اصلی و سوخت هوایی را مطابق سال ۱۳۹۳ بدون اعمال کیفی سازی تعیین نماید.

بنابر اعلام سنا؛ سخنگوی سازمان بورس افزود: پیشنهاد مذکور که در کمیته ثبات بازار سرمایه جمع بندی شده بود، روز گذشته و قبل از جلسه هیأت دولت، در نشست مشترک معاون اول رئیس جمهور با وزیر اقتصاد، وزیر نفت، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و رئیس سازمان بورس، تأئید و برای تصویب نهایی به هیأت دولت ارسال شد که خوشبختانه در جلسه عصر روز گذشته هیأت دولت به تصویب رسید.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O