افت 7 درصدی نفت در هفته گذشته/ نفت آمریکا 36 دلار

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۴۰۵۹۶
پس از اینکه یک مقام عربستانی اعلام کرد این کشور بدون حضور ایران و دیگر تولیدکنندگان بزرگ، اقدام به ثابت نگهداشتن میزان تولیدات نفت خود نمی‌کند و با توجه به اینکه آمارها از ادامه روند رو به رشد عرضه مازاد نفتی خبر داد، قیمت نفت در هفته گذشته افتی 7 درصدی را تجربه کرد.
افت 7 درصدی نفت در هفته گذشته/ نفت آمریکا 36 دلار
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از رویترز، در پی انتشار آمار اشتغال قوی‌تر از انتظار آمریکا، دلار تقویت شد و این موضوع باعث شد که قیمت نفت در اولین جلسه سه‌ماهه دوم سال 2016 به شدت کاهش پیدا کند. آمار اشتغال آمریکا در ماه مارس به شدت افزایش یافته و میزان دستمزدها نیز مجددا اوج گرفته است.

بر اساس این گزارش، در پایان هفته هر بشکه نفت برنت با افتی 3 درصدی نسبت به هفته گذشته 39 دلار و 9 سنت معامله شد. این یک آغاز ناامید کننده در سه‌ماهه دوم و ماه آوریل برای کالایی بود که در سه ماهه نخست سال 2016 درصدی رشدی 6 درصدی و در ماه مارس افزایش قیمت 15 درصدی را تجربه کرده بود. 

هر بشکه نفت آمریکا در پایان هفته با 7 درصد افت قیمت 36 دلار و 70 سنت معامله شد. این معیار نفتی در ماه مارسی رشدی 14 درصدی و در سه ماهه نخست سال جاری افزایش قیمتی معادل با 4 درصد را به ثبت رساند.

قیمت‌ها در برابر پانزدهمین هفته متوالی سقوط تعداد دکل‌های نفت و گاز عکس‌العمل خاصی نشان نداد. تعداد دکل‌های نفتی به پایین‌ترین سطح خود از دهه 1940 رسیده است.

بعد از آنکه تولیدکنندگان بزرگ اوپک و خارج از اوپک ایده ثابت نگهداشتن میزان تولید در سطوح ماه ژانویه را در ذهن پروراندند، در 6 هفته گذشته، نفت در حال رشد نسبت به پایین‌ترین سطح 12 سال اخیر خود بوده است.

با وجود این، محمد بن سلمان جانشین ولیعهد عربستان روز پنجشنبه اعلام کرده بود که این کشور در صورت عدم حضور ایران و تولیدکنندگان بزرگ دیگر، به برنامه «فریز نفتی» نخواهد پیوست.

قرار است نشست برای بحث در مورد ثابت نگهداشتن میزان تولید، 17 آوریل در دوحه قطر برگزار شود. ایران اعلام کرده است تا زمانی که میزان صادرات خود را به سطوح قبل از تحریم‌ها برنگرداند در هیچگونه برنامه‌ای برای ثابت نگهداشتن میزان تولید شرکت نخواهد کرد.

دومنیک کریکلا عضو ارشد موسسه مدیریت انرژی در نیویورک اعلام کرد: «به نظر من بازار تفسیری از کمبود واکنش عربستان به موقعیت ایران خواهد بود و به این معناست که حتی اگر ایران به این برنامه نپیوندد بازارها با طرح فریز نفتی بسیار موافق خواهند بود.»
 
عربستان سعودی و کویت این هفته اعلام کرده بودند که به تولید خود در میدان مشترک نفتی 300 هزار بشکه‌ای در روز خفجی ادامه خواهند داد. بررسی ماهانه رویترز در این هفته نشان داد که تولیدات اوپک در ماه مارس به دلیل عرضه بیشتر از سوی ایران پس از لغو تحریم‌ها و رکوردزنی صادرات از سوی عراق افزایش یافته است.
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O