رشد اندروید در کنار کاهش فروش ویندوزفون و iOS در آمریکا

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۶۰۳۳
آخرین اطلاعات مرکز مطالعات جهانی Kantar نشان می دهد همان گونه که تحلیل گران انتظار داشتند فروش محصولات اندرویدی در ایالات متحده با ۴.۵ درصد افزایش به ۶۱.۸ درصد از کل دستگاه های فروخته شده، رسیده است.
رشد اندروید در کنار کاهش فروش ویندوزفون و iOS در آمریکا

زومیت نوشت:

آخرین اطلاعات مرکز مطالعات جهانی Kantar نشان می‌دهد همانگونه که تحلیل‌گران انتظار داشتند فروش محصولات اندرویدی در ایالات متحده با ۴.۵ درصد افزایش به ۶۱.۸ درصد از کل دستگاه‌های فروخته شده رسیده است.

این افزایش درحالی صورت گرفته است که با وجود معرفی نسل جدید آیفون و آیپد، اپل شاهد کاهش ۳.۳ درصدی در فروش ابزارهای iOS بوده است که سهم این شرکت به ۳۲.۶ درصد تنزل یافته است.

علاوه بر این سهم ویندوزفون نیز در بازار ایالات متحده از ۴.۶ درصد به ۴.۳ درصد تنزل یافته است. به گفته‌ی کانتار، موتورولا و ال‌جی به عنوان تهدیدی برای سهم سامسونگ از بازار آمریکا در حال مطرح شدن هستند. در فصل مالی گذشته بخش موبایل ال‌جی شاهد بهترین فروش در ۵ سال اخیر بوده‌ است و این شرکت قصد دارد فعالیت خود را در بازار پایین و میان‌رده افزایش دهد.

به تازگی سامسونگ شاهد چنین روندی در بازار میلیاردی چین نیز بود و پس از مدت‌ها شیائومی توانست با به دست آوردن بیش از ۳۰ درصد فروش کل تلفن‌های هوشمند مکان اول بازار را به دست بیاورد و سهم غول کره‌ جنوبی به ۱۸.۴ درصد نزول کرد، این در حالی است که ۱۵ درصد از کل تلفن‌های فروش رفته در بازار این کشور به نمایشگر ۵.۵ اینچی یا بالاتر مجهز بوده‌اند.

عرضه‌ موفق نسل جدید پرچمدار اپل باعث بالا رفتن سهم این شرکت از بازار اروپا شده است، در حالی که فروش دستگاه‌های مجهز به iOS تا ۱۵.۴ درصد بالا رفته است، بیشترین سهم بازار با ۷۳.۹ درصد در اختیار اندروید قرار دارد و ویندوزفون نیز با ۹.۲ درصد در جایگاه سوم این قاره قرار گرفته است.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O