پیش فروش ۸۰۰ میلیون دلاری باتری‌های تسلا

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۷۸۰۵
ایلان ماسک مدیر عامل تسلا برای نخستین بار به اظهار نظر در رابطه با اولین باتری‌های تولیدی این شرکت برای استفاده در منازل و محیط‌های کاری پرداخت و اعلام کرد که این کمپانی مشغول ساخت کارخانه تولید باتری در زمینی به مساحل ۵ میلیون فوت مربع است.
پیش فروش ۸۰۰ میلیون دلاری باتری‌های تسلا

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از بلومبرگ، ایلان ماسک مدیر عامل تسلا برای نخستین بار به اظهار نظر در رابطه با اولین باتری‌های تولیدی این شرکت برای استفاده در منازل و محیط‌های کاری پرداخت و اعلام کرد که این کمپانی مشغول ساخت کارخانه تولید باتری در زمینی به مساحل ۵ میلیون فوت مربع است.

براساس گزارش بلومبرگ، تسلا نیز در نخستین روزهای معرفی باتری‌های خانگی خود در تاریخ ۳۰ آوریل موفق شد سفارشاتی به ارزش ۸۰۰ میلیون دلار را از سوی علاقمندان دریافت کند.

برخی از مشتریان بیش تر از یک باتری را سفارش داده اند که این رقم چیزی بین ۱٫۵ تا دو عدد بوده است.

باتری‌های پاورول در دو نسخه و با قیمت‌های مختلف فروخته می‌شوند که یکی از آنها ۳۰۰۰ و دیگری ۳۵۰۰ دلار قیمت دارد که به طور میانگین می‌شود ۳۲۵۰ دلار بابت هر باتری. ارزش کل پاورپک‌های سفارش داده شده تا به امروز برابر با ۶۲۵ میلیون دلار است.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O