صف های خرید میلیونی بورس تشکیل شد

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۴۴۰۷
اولین نشانه های رونق بازارسهام در سال ۹۴ با رکوردهای جدید در صف های خرید سهام شرکت ها نمایان شد.

به گزارش اقتصادنیوز،‌ در پی اعلام توافق هسته ایی و کسب نتایج مثبت و حمایت های داخلی و خارجی از این رویداد تاریخی ، بازارسرمایه بعد از یک سال رکود بار دیگر قد علم کرده و طی روزهای اخیر مخصوصا" امروز (اولین روز بازار بعد از اعلام توافق هسته ایی) به گزینه اول سرمایه گذاری ها تبدیل شده است.

براساس این گزارش، در حالی کارشناسان رونق قابل توجهی را برای بازار سهام پیش بینی کرده اند و دو گروه بانکی و خودرویی را لیدر سال بازار معرفی کرده اند که اولین نشانه های این رونق صبح امروز و قبل از شروع معاملات نمایان شد. به طوریکه در رویدادی بی سابقه که تاکنون برای هیچ سهمی و شرکتی رخ نداده ، بانک صادرات با صف خرید بیش از 1.4 میلیارد سهمی مواجه شده است. بانکی که قیمت هر سه آن از اردیبهشت سال گذشته تا کنون کمتر از 100 تومان مانده و امروز به 95 خواهد رسید.

این اتفاق موجب شد تا مسئولان بازار سهام نماد این بانک و بانک ملت را مجاز - متوقف و اعلام کرده اند 15 دقیقه بعد از شروع ساعت 9 صبح ، معاملات این بانک آغاز می شود.

بنابر گزارش بورس پرس؛ تاکنون بیشترین حجم صف خرید سهام شرکت های بورسی حداکثر 500 میلیون سهم آن هم در زمان عرضه اولیه مخابرات بود و فعالان بازار بیاد ندارند که سهام شرکت یا بانکی با صف خرید بیش از 1.4 میلیارد سهمی مواجه شده باشد.

بانک ملت هم با صف خرید 608 میلیون سهمی نشان از تمرکز کم نظیر سهامداران بر گروه بانکی دارد.

شرکت های ایران خودرو ، پارس خودرو و سایپا هم با صف های خرید 377 ، 114 و 120 میلیون سهمی نشان داده اند تا چه حد در زمره سهام مقبول بازار قرار دارند.

شرکت های مپنا ، تاپیکو و پالایشگاه اصفهان هم با صف های خرید 103، 61 و 80 میلیون سهمی روبرو شده اند.

با این حال به نظر می رسد طی روزهای آینده هیجان بازار سهام با عرضه هایی از سوی سهامداران عمده فروکش کند .

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید