نمایش عکس‌العمل شاخص بورس به اخبار هفته انتخاباتی+نمودار

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۳۹۰۴۵
معاملات این هفته بازار سرمایه کشور نشان می‌دهد بازار روند منطقی و متعادل‌ به خود گرفته و در مجموع از آخر معاملات روز شنبه تا پایان این هفته 530 واحد افت داشته است.
سپیده معظمی:

در روز شنبه،‌ هشتم اسفندماه که تنها یک روز از انتخابات دهمین مجلس شورای اسلامی و همچنین مجلس خبرگان گذشته بود، نماگر بازار که در ارتفاع 77هزار و 840 واحدی بود، رفتاری مثبت از خود نشان داد و توانست به کانال 78 هزار واحدی ورود کند و در نهایت با رشد 388 واحدی خود، ارتفاع 78 هزار و 228 واحدی را برای خود ثبت کرد.

اما در روزهای بعدی باوجودی که انتظار بود با اعلام شدن نتیجه انتخابات بازار رفتار مثبتی از خود نشان دهد، اما شاخص رفتاری منفی نشان داد و در روزهای یک‌شنبه و دوشنبه نزولی بود. اما در این شرایط بسیاری از کارشناسان معتقد بودند که نباید نگران افت شاخص بورس بود، چرا که این رفتار منطقی بوده و حتی آثار مثبتی دارد و به گفته آنها این افت‌ها مقطعی است و نباید آن را ریزش بازار سهام تلقی کرد بلکه این مساله نشان می‌دهد که بازار به تعادل رسیده است.

اما این در حالی بود که شاخص بورس در هفته‌ای که گذشت بسیار پرنوسان بود و باز هم، در روز سه‌شنبه، از فاز منفی به مثبت تغییر رویه داد و 109 رشد کرد.

همچنین در روز چهارشنبه، آخرین روز معاملاتی هفته جاری، اگرچه شاخص بورس با نوسانات بسیاری همراه شد اما در نهایت با رشد 49 واحدی خود، ارتفاع 77 هزار و 697 واحدی را برای خود ثبت کرد.

به گزارش اقتصادنیوز، به هرحال معاملات این هفته بازار سرمایه کشور نشان می‌دهد بازار روند منطقی و متعادل‌ به خود گرفته و در مجموع از آخر معاملات روز شنبه تا پایان این هفته 530 واحد افت داشته است.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O