رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد

اختصاص تسهیلات به واحدهایی که مشکل سرمایه در گردش دارند/ تا سه ماه آینده وام ازدواج متقاضیان در صف انتظار، تامین می‌شود

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۵۳۴۸۱
‌رئیس بانک مرکزی با اشاره به اینکه در استان مرکزی ۹۸ هزار میلیارد تومان وام به صنایع کوچک و متوسط پرداخت شد گفت که تا پایان سال جاری به هر واحدی که مشکل سرمایه در گردش داشته باشد، تسهیلات داده می‌شود.

به گزارش اقتصادنیوز، ولی‌اله سیف در جلسه سرمایه‌گذاری و توسعه استان اراک ضمن اشاره به اینکه در این استان یکی از مهمترین موارد حمایت از صنایع شامل پروژه آندسازی با میزان سرمایه‌گذاری ۳۰۰ میلیارد تومان بود که بانک‌ها آنرا برعهده گرفتند، به پروژه‌های اراک اشاره کرد و گفت: تشکیل سندیکا برای برخی پروژه‌ها اقدامی موثر است.

او افزود: دو پروژه سندیکایی تامین مالی پالایشگاه خون با عاملیت بانک ملی و عضویت سندیکایی بانک سپه، تجارت و صادرات است که ۲۲۰ میلیون یورو و ۴۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در خصوص آن صورت گرفته است. پروژه پتروشیمی الوند نیز یکی دیگر از این پروژه هاست که با عاملیت بانک صنعت، معدن و تجارت و عضویت سندیکایی آن با بانک تجارت، ملت و صادرات است.

ادامه صحبت‌های رئیس کل بانک مرکزی را که ایسنا در گزارش خود آورده است، در قالب جدول اقتصادنیوز مشاهده کنید.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O