رشد عمده ارزهای مبادلاتی/ دلار دولتی 3039 تومان شد+جدول قیمت

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۴۴۲۶۱
بانک مرکزی امروز دوشنبه، نرخ 34 ارز را با افزایش، نرخ سه ارز را با کاهش و نرخ دو ارز را با قیمتی ثابت، اعلام کرده است. بر این اساس دلار آمریکا نسبت به روز گذشته 19 ریال افزایش یافته است.

به گزارش اقتصادنیوز، بانک مرکزی امروز دوشنبه، نرخ 34 ارز را با افزایش، نرخ سه ارز را با کاهش و نرخ دو ارز را با قیمتی ثابت، اعلام کرده است. بر این اساس دلار آمریکا نسبت به روز گذشته 19 ریال افزایش یافته و با قیمت 30 هزار و 398 ریال گزارش شده است.

همچنین نرخ پوند انگلیس و فرانک سوییس با افزایش همراه شده و در حال حاضر با قیمت‌ 44 هزار و 122 ریال و 30 هزار و 713 ریال اعلام شده‌‌اند. 

بر اساس نرخ‌گذاری امروز، در میان 39 ارز، قیمت روپیه نپال، درام ارمنستان و افغانی افغانستان با کاهش همراه شده و قیمت لیر سوریه و روبل بلاروس ثابت مانده است. 

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O