به گزارش اقتصادنیوز، بانک مرکزی امروز دوشنبه، نرخ 17 ارز را با افزایش و نرخ 17 ارز دیگر را با کاهش و نرخ پنج ارز دیگر را ثابت اعلام کرده است. بر این اساس نرخ دلار آمریکا معادل 30 هزار و 883 ریال گزارش شده که نسبت به روز گذشته دو ریال کاهش یافته است.
همچنین امروز نرخ فرانک سوییس، درهم امارات و دلار سنگاپور با کاهش همراه شده به طوریکه در حال حاضر به ترتیب 31 هزار و 404 ریال، 8408 ریال و 22 هزار و 900 ریال قیمت دارند.
این درحالی است که پوند انگلیس، لیر ترکیه، دلار کانادا و یورو از ارزهایی بودند که طبق گزارش بانک مرکزی با افت قیمت همراه شدهاند و به ترتیب با قیمتهای 40 هزار و 884 ریال، 10 هزار و 437 ریال، 23 هزار و 855 ریال و 34 هزار و 170 ریال گزارش شدهاند.
همچنین بانک مرکزی امروز نرخ ارزهای روپیه هند، دلار هنگکنگ، ریال قطر، لیر سوریه و سومونی تاجیکستان را نسبت به روز گذشته ثابت اعلام کرده است.