افت یک ریالی دلار دولتی +جدول قیمت

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۵۱۸۵۲
بانک مرکزی امروز سه‌شنبه، نرخ17 ارز را با افزایش، نرخ 13 ارز را با کاهش و نرخ 9 ارز را ثابت اعلام کرده است. بر این اساس نرخ دلار آمریکا از 31 هزار و 324 ریال به 31 هزار و 323 ریال رسیده و معادل یک ریال افت کرده است.

به گزارش اقتصادنیوز، بانک مرکزی امروز سه‌شنبه، نرخ17 ارز را با افزایش، نرخ 13 ارز را با کاهش و نرخ 9 ارز را ثابت اعلام کرده است. بر این اساس نرخ دلار آمریکا از 31 هزار و 324 ریال به 31 هزار و 323 ریال رسیده و معادل یک ریال افت کرده است.

همچنین بر اساس گزارش بانک مرکزی، نرخ دینار بحرین، دینار کویت و لیر ترکیه کاهش یافته است و اکنون به ترتیب با قیمت‌های 83 هزار و 79 ریال، 103 هزار و 858 ریال و 10 هزار و 527 ریال گزارش شده‌اند.

این در حالی است که امروز قیمت سایر ارزها از جمله پوند انگلیس، فرانک سوییس و یورو با افزایش همراه شده و به ترتیب 41 هزار و 764 ریال، 32 هزار و 238 ریال و 35 هزار و 193 ریال قیمت دارند.

بر اساس گزارش بانک مرکزی نرخ ارزهای کرون دانمارک، روپیه هند، درهم امارات، دلار کانادا، روبل روسیه، ریال قطر، لیر سوریه، ریال سعودی و روبل بلاروس نیز، نسبت به روز گذشته ثابت اعلام شده‌ است.

قیمت‌ سایر ارزهای دولتی را در جدول اقتصادنیوز مشاهده کنید:

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O