به گزارش اقتصادنیوز، بانک مرکزی امروز دوشنبه، نرخ 24 ارز را با افزایش، نرخ 10 ارز را با کاهش و تنها نرخ پنج ارز را ثابت اعلام کرده است. بر این اساس نرخ دلار آمریکا از 31 هزار و 730 ریال به 31 هزار و 755 ریال رسیده و معادل 25 ریال رشد کرده است.
همچنین بر اساس گزارش بانک مرکزی، نرخ درهم امارت، دینار کویت و فرانک سوییس افزایش یافته و قیمت آنها به ترتیب 8646 ریال، 104 هزار و 862 ریال و 31 هزار و 932 ریال اعلام شده است.
این در حالی است که نرخ ارزهای پوند انگلیس، دینار بحرین و یورو با کاهش همراه شده و در حال حاضر قیمت آنها به ترتیب معادل 38 هزار و 741 ریال، 84 هزار و 150 ریال و 34 هزار و 513 ریال گزارش شده است.
همچنین امروز تنها نرخ پنج ارز روپیه هند، یوان چین، افغانی افغانستان، روپیه سریلانکا و لیر سوریه ثابت مانده است.
قیمت سایر ارزهای دولتی را در جدول اقتصادنیوز مشاهده کنید.