به گزارش اقتصادنیوز، امروز شنبه بانک مرکزی نرخ 13 ارز را با افزایش، نرخ 21 ارز را با کاهش و نرخ پنج ارز را ثابت اعلام کرده است. بر این اساس نرخ دلار آمریکا از 31 هزار و 751 ریال به 31 هزار و 750 ریال رسیده و معادل یک ریال افت کرده است.
همچنین بانک مرکزی، نرخ پوند انگلیس، لیر ترکیه و درهم امارات را با کاهش اعلام کرده و در حال حاضر قیمت آنها را به ترتیب معادل 38 هزار و 709 ریال، 10 هزار و 220 ریال و 8645 ریال گزارش داده است.
این در حالی است که امروز قیمت بعضی ارزها از جمله فرانک سوییس، ریال عمان و یورو همراه با افزایش به ترتیب معادل 32 هزار و 150 ریال، 82هزار و 551 ریال و 34 هزار و 881 ریال اعلام شده است.
همچنین بر اساس گزارش بانک مرکزی امروز، نرخ ارزهای ریال قطر، دینار عراق، لیر سوریه، سومونی تاجیکستان و افغانی افغانستان نسبت به روز گذشته ثابت مانده است.
قیمت سایر ارزهای دولتی را در جدول اقتصادنیوز مشاهده کنید: