هشدار صندوق بین المللی پول

ریسک رکود اقتصاد اروپا دو برابر شد

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۵۵۰۳
صندوق بین المللی پول می گوید ریسک رکود اقتصادی دوباره در منطقه یورو به دلیل بحران های اقتصادی آلمان، فرانسه و ایتالیا و نرخ پایین بهره طی سال های گذشته دو برابر شده و احتمال رکود اقتصادی در اروپا بیش از دو برابر آمریکا است.
ریسک رکود اقتصاد اروپا دو برابر شد

به گزارش «اقتصادنیوز» به نقل از صندوق بین المللی پول، ریسک وقوع رکود اقتصادی دوباره در منطقه یورو ظرف شش ماه آینده، دو برابر شده است.

صندوق بین المللی پول در گزارش خود ریسک وقوع رکود اقتصادی مجدد در منطقه یورو را برابر با 38 درصد اعلام کرده که از ریسک وقوع رکود در دنیا 5 درصد بیشتر است. دلیل افزایش احتمال رکود اقتصادی در این منطقه را می توان شرایط نامساعد اقتصادی در کشورهای آلمان و فرانسه و ایتالیا دانست. این کشورها در ماه‌های اخیر کاهش نرخ رشد اقتصادی را تجربه کردند و شاهد از بین رفتن فرصت‌های سرمایه گذاری در فضای اقتصادی بودند.

ریسک رکود اقتصادی مجدد در دنیا طی شش ماه اینده برابر با 33 درصد اعلام شده است و دلیل این مساله هم نرخ بهره بسیار پایین در کشورهای مختلف به خصوص کشور های صنعتی دنیا طی چهار سال گذشته است که زمینه را برای افزایش بحران‌های مالی دوباره در این کشورها فراهم کرده است.

صندوق بین المللی پول بر این باور است که کمترین ریسک رکود اقتصادی طی شش ماه آینده در بازارهای در حال گذار آسیا خواهد بود. احتمال رکود اقتصادی بازارهای در حال گذار آسیا طی شش ماه اینده برابر با 0.3 درصد خواهد بود.

در این گزارش ریسک رکود دوباره اقتصادی در آمریکا طی شش ماه اینده برابر با 14 درصد و در آمریکای لاتین برابر با 11 درصد خواهد بود. ریسک رکود اقتصادی در کشور ژاپن نیز برابر با 24 درصد اعلام شده است. احتمال رکود اقتصادی مجدد در آمریکا کمتر از نصف احتمال رکود اقتصادی در دنیا است و این نشان می دهد عملکرد اقتصادی این کشور بعد از رکود اقتصادی سال 2008 در مسیر بازسازی و اصلاح قرار گرفته است.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O