به گزارش اقتصادنیوز، روز گذشته به دلیل آغاز کار بازارهای جهانی و تغییرات شدید در روند عرضه و تقاضا نرخ اونس جهانی در حدود 6 دلار افزایش یافت که این افزایش در روز جاری(سهشنبه) با ثبات حجم عرضه و تقاضا به روال عادی خود بازگشت و 1221 دلار و 90 سنت ارزشگذاری شده است.
امروز نرخ اونس جهانی در بیشترین میزان خود به 1234 دلار و 60 سنت و در کمترین نرخ به 1221 دلار و 50 سنت رسید.
روند قیمتی انواع سکه حاکی از کاهش قابل توجه نسبت به روز گذشته دارد، قیمت سکه تمام در حدود 14 هزار تومان کاهش داشته و با قیمت 976 هزار و 500 تومان در کنار نیم سکه 494 هزار و 500 تومان،ربع سکه 268 هزار تومان و سکه یک گرمی 172 هزار تومان معامله میشود.
اما قیمت دلار که یکی از فاکتورهای تاثیرگذار بر قیمت طلای 18 عیار در داخل است در حال حاضر 10 تومان رشد داشته، هر دلار آمریکا در لحظه تنظیم خبر 3410 تومان به فروش می رسد.