رئیس جمهوری فرانسه مطرح کرد:

ما به کمک یکدیگر احتیاج داریم

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۴۷۳۴
در بیانیه کاخ الیزه گفته می شود که فرانسوا اورلاند آرزومند پایان یافتن هرچه زودتر گفت وگوها پیرامون پرونده هسته ای ایران است.
ما به کمک یکدیگر احتیاج داریم

خبرگزاری فرانسه نوشت:

رئیس جمهور فرانسه در دیدار ٢٠ دقیقه‌ای خود با حسن روحانی در دفاتر هیأت نمایندگی فرانسه در سازمان ملل متحد، فرانسوا اورلاند، رئیس جمهوری فرانسه گفت: ما به همه کمک‌ها برای یافتن یک راه حل سیاسی در خاورمیانه نیازمندیم؛ فرانسوآ اورلاند در این راستا به لبنان، سوریه و عراق اشاره کرد.
 
رئیس جمهوری فرانسه افزود: به باور من، ما می توانیم با برداشتی که از تعادل جهان داریم، راه‌های مناسب، حتا در شرایط وحشتناک و دردناک کنونی بیابیم.
 
در بیانیه‌ای که در پایان دیدار این دو مقام توسط کاخ الیزه منتشر شد، گفته می‌شود که رؤسای جمهوری فرانسه و ایران دیدگاه‌های خود را درباره راه‌های مبارزه با تروریسم مطرح کرده اند.
 
رئیس جمهوری فرانسه که درهای این دیدار را برای چند لحظه به روی خبرنگاران گشود، بی‌درنگ از پرونده هسته‌ای ایران سخن گفت که غربیان بدان مظنونند. او در عین حال افزود که همه در جستجوی راه برون‌رفت از این مشکل هستند.
 
فرانسوا اورلاند، همچنین به این اشاره کرد که تحریم‌های بین‌المللی از پیشرفت اقتصادی ایران جلوگیری می کنند.
 
در بیانیه کاخ الیزه گفته می‌شود که فرانسوا اورلاند آرزومند پایان یافتن هرچه زودتر گفت‌وگوها پیرامون پرونده هسته‌ای ایران است.
 
به گفته دفتر ریاست جمهوری فرانسه، رؤسای جمهوری دو کشور، در مورد چشم انداز همکاری‌های دوجانبه نیز پس از دستیابی به توافق نهائی و برقراری اعتماد، با یکدیگر گفت‌وگو کرده‌اند.
این دو مقام، یک سال پیش نیز در همین سازمان ملل متحد با یکدیگر دیدار کرده بودند.
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O