عضو کمیسیون اقتصادی در گفت‌وگو با اقتصادنیوز:

نباید عربستان اقتصاد ما را مدیریت کند

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۹۲۴۰
نماینده مردم گیلان گفت: اگر اقتصاد و بودجه ما متکی بر نفت نباشد، قطعا در رفتار سیاسی دیگر کشورها با ایران اثر گذار خواهد بود و درآمدهای حاصل از نفت را می توانیم در صندوق ذخیره ارزی پس انداز کنیم.
نباید عربستان اقتصاد ما را مدیریت کند
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌و‌گو با «اقتصادنیوز» در رابطه با بودجه سال 1394 با بیان اینکه از دولت انتظار داریم تا با کمک و همراهی مجلس لایحه بودجه را تکمیل و جامع کند، گفت : تمام تلاش ما این است که در بودجه سال 1394 حداقل تکیه را به منابع نفت داشته باشیم. 
ناصر عاشوری قلعه رودخانی ادامه داد: اگر در لایحه بودجه سال 1394 کمترین تکیه را به درآمدهای نفتی داشته باشیم می‌توانیم امیدوار باشیم که به این صورت به سمت اقتصاد مقاومتی نزدیک شویم. 
وی افزود: با وجود این، حتی باید بگویم که خیلی بهتر و عملی تر می‌توانیم اقتصاد داخلی کشور را مدیریت کنیم.
نماینده مجلس نهم با بیان اینکه نباید بگذاریم منابع نفتی و عربستان اقتصاد کشور ما را مدیریت کنند، گفت: باید به فکر جایگزین درآمدهای نفتی باشیم، از جمله منابع معدنی، گردشگری و همین طور حذف یارانه افراد توانمند و پردرآمد.
نماینده مردم گیلان در مجلس نهم در پایان بیان کرد: اگر اقتصاد و بودجه ما متکی بر نفت نباشد، قطعا در رفتار سیاسی دیگر کشورها با ایران اثر گذار خواهد بود و درآمدهای حاصل از نفت را می توانیم در صندوق ذخیره ارزی پس انداز کنیم. 
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O