وزیر اقتصاد:

توهم‌گرایی خوشبینانه نداشته باشیم

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۰۸۵۷
وزیر اقتصاد عنوان کرد: بی‌توجهی به تکانه‌ها و بحران‌ها ممکن است به توهم گرایی خوشبینانه منجر شود و بی‌توجهی به اهداف بلندمدت هم ممکن است ما را اسیر روزمرگی کند.

به گزارش اقتصادنیوز، علی طیب‌نیا که امروز در «چهارمین سمپوزیوم ایران در افق ۱۴۰۴ با محوریت مدیریت جامع و راهبردی انرژی، آب و تجارت کشور در افق سند چشم‌انداز» سخن می‌گفت نگرانی‌های خود نسبت به مشکلات اقتصادی پیش‌روی دولت را بروز داد و نسبت به توهم‌گرایی خوشبینانه نسبت به مسائل هشدار داد.

آن طور که مهر گزارش داده، وزیر اقتصاد گفته است: بی‌توجهی به تکانه‌ها و بحران‌ها ممکن است به توهم‌گرایی خوشبینانه منجر شود و بی‌توجهی به اهداف بلند مدت هم ممکن است ما را اسیر روزمرگی کند، بنابراین باید ترکیبی از انضباط و انعطاف را مدنظر داشت، انضباط در پیگیری اهداف بلندمدت و انعطاف در پاسخگویی به موضوعات کوتاه مدت.

وی ادامه داد: رمز موفقیت این هدف ارتباط مسائل کوتاه‌مدت به اهداف بلند مدت است، هر چالش و بحرانی روزی به اتمام می‌رسد و در این بین کشوری موفق است که بتواند چالش‌ها و بحران‌ها را با رویکردی بلند مدت حل و فصل کند و پشت سر بگذارد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O