رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس:

شورای عالی امنیت ملی مذاکرات را مدیریت می‌کند؛ نه طرح‌های سه‌فوریتی

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۷۵۵۷
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه نباید رفتارهای شتابزده و نابخردانه کنگره آمریکا را در پیش بگیریم، گفت: موضوع هسته‌ای از ابتدا در اختیار شورای عالی امنیت ملی بوده و باید اجازه دهیم تا این شورا روند مذاکرات را مدیریت کند.
شورای عالی امنیت ملی مذاکرات را مدیریت می‌کند؛ نه طرح‌های سه‌فوریتی

کاظم جلالی در نشستی خبری درباره طرح 3 فوریتی توقف مذاکرات هسته‌ای تا قطع تهدیدات آمریکا اظهار داشت: موضوع هسته‌ای از ابتدا در اختیار شورای عالی امنیت ملی بوده و باید اجازه دهیم تا این شورا روند مذاکرات را مدیریت کند.

جلالی در ادامه گفت: برخی رفتارهای شتاب زده، نابخردانه و مبتنی بر منفعت‌نگری نمایندگان کنگره آمریکا نباید موجب این شود که ما نیز همین رفتار را در پیش بگیریم.

نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی از صهیونیست‌ها، برخی کشورهای منطقه و برخی نمایندگان کنگره آمریکا که تحت تأثیر صهیونیست‌ها قرار داشته و یا به دنبال منافع اقتصادی خود هستند، به عنوان طرفداران شکست مذاکرات هسته‌ای نام برد و افزود: طبیعی است که این دسته از نمایندگان کنگره مواضعی اتخاذ کنند که هدف‌شان تحریک ما باشد اما ما نباید در سناریوی آنها بازی کنیم. البته مجلس هر کجا اقتضا کند تصمیم لازم را اتخاذ می‌کندٰ، اما برخی تصمیمات شتاب‌زده در راستای منافع ملی نیست.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر رصد رفتارهای طرف مقابل در مذاکرات در عین حرکت در چارچوب‌ها و جدا نکردن خود از پازل نظام درباره ادعای برخی نمایندگان امضا کننده مبنی بر بی‌اطلاعی از محتوای طرح 3 فوریتی توقف مذاکرات هسته‌ای گفت: ما به عنوان نماینده پارلمان باید دقت داشته باشیم که پای چه طرحی را امضا می‌‌کنیم زیرا امضای هر نماینده به منزله ناموس اوست.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O