سخنگوی دولت: فعلا هیچ پولی از طرف بابک زنجانی واریز نشده است / درباره رشد اقتصادی، مرکز آمار «حرف آخر» را می‌زند

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۳۰۲۳۵
سخنگوی دولت با اشاره به پرونده بابک زنجانی گفت: ما از وی پول می‌خواهیم نه اموال، تامشکلات ارزی ما را حل کند و فعلا هیچ پولی از طرف وی واریز نشده است.
سخنگوی دولت: فعلا هیچ پولی از طرف بابک زنجانی واریز نشده است / درباره رشد اقتصادی، مرکز آمار «حرف آخر» را می‌زند

محمد باقر نوبخت در نشست خبری که صبح امروز (سه شنبه) برگزار شد از مصوبات شورای اقتصاد خبر داد و گفت: این شورا سرمایه‌گذاری مستقیم 6 میلیارد دلاری را برای اجرا روز گذشته تصویب کرد.

وی افزود: یک شرکت اروپایی برای احداث 4 نیروگاه سیکل ترکیبی به ظرفیت 3 هزار و 520 مگاوات و احداث یک نیروگاه بادی جمعا به مبلغ 6 میلیارد دلار قراردادی را با وزارت نیرو امضا کرده است.

سخنگوی دولت همچنین از تصویب قیمت تضمینی خرید گندم به ازای هر کیلو به مبلغ 1270 تومان خبر داد.

نوبخت در ادامه با اشاره به آمار مرکز ایران در خصوص رشد اقتصادی اظهار داشت: همانطور که قبلا اعلام شده است رشد اقتصادی 6 ماه اول سال در کشاورزی 5.7+ و در صنعت 1.1- درصد و در بخش خدمات 0/9+ درصد بوده است که در مجموع طبق گفته مرکز آمار رشد اقتصادی در 6 ماهه اول سال جاری 1+ درصد بوده است.

سخنگوی دولت همچنین از آغاز اعطای تسهیلات به بخش‌های صنعتی از روزهای آینده خبر داد و افزود: حدود 14 هزار و 218 میلیارد تومان طرح‌های عمرانی پرداخت شده است و تلاش داریم این مبلغ را به 20 هزار و 455 میلیون تومان برسانیم که در مقایسه با سال گذشته در همین زمان حدود 7265 میلیارد تومان پرداخت تسهیلات به طرح‌های عمرانی افزایش داشته است.

نوبخت در پاسخ به سوال دیگری در خصوص دادگاه بابک زنجانی و ادعای وی مبنی بر پرداخت بدهی خود اظهار داشت: این مسئله بین دو نفر نیست به هر حال حق ملت ایران است که باید از آن استیفا کنیم. حدود 2 میلیارد و 700 میلیون دلار از اموال عمومی و دارایی‌های ملت در اختیار این فرد بوده و باید برگردانده شود.

وی با بیان اینکه شماره حساب توسط رئیس دادگاه در اختیار بابک زنجانی قرار گرفته است اما با این حال هنوز ریالی از بدهی‌اش را پرداخت نکرده است، تصریح کرد: اینکه گفته می‌شود شماره حساب نداده‌ایم بهانه‌جویی است. ما اموال نمی‌خواهیم بلکه پول می‌خواهیم تا مشکلات ارزی حل شود.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه بانک مرکزی نرخ رشد را منفی اعلام کرده بود، اما با این حال آمار بانک مرکزی منتشر نشده است، گفت: به هر حال به دلایل مختلف همیشه بین بانک مرکزی و مرکز آمار ایران اختلافات اندکی وجود داشته است. حتی بانک مرکزی نرخ رشد مهرماه را 14.7 درصد اعلام کرده بود اما مرکز آمار این نرخ را 13.3 اعلام کرده بود. پس همیشه بین این دو یک مقدار تفاوت وجود دارد اما در همه جا یک مرکز رسمی وجود دارد که حرف آخر را می‌زند و اینجا هم مرکز آمار ایران حرف آخر را می‌زند. البته این نفی عملکرد سایر دستگاه‌ها از جمله بانک مرکزی نیست.

سخنگوی دولت در خصوص انعقاد قرارداد با شرکت‌های آمریکایی و همچنین تاسیس رستوران‌های KFC در تهران گفت: ما به شرکت‌های آمریکایی و اروپایی اعلام آمادگی می‌کنیم که اگر می‌خواهند در چارچوب منافع ملی جمهوری اسلامی ایران در ایران سرمایه‌گذاری کنند از این کارشان استقبال می‌کنیم البته به تاکید رهبر معظم انقلاب نیز توجه داریم که اجازه نخواهیم داد کشورمان محل کالاهای مصرفی آمریکا باشد.

نوبخت افزود: در خصوص KFC نیز پاسخ‌های لازم داده شده است.

وی با اشاره به عزم دولت در تقدیم به موقع لایحه بودجه 95 نیز گفت: روز گذشته در سازمان مدیریت همه همکاران خود را در یک سالن بزرگ هزار نفری جمع کردیم و از آنان خواستیم تلاش کنند سایر بخش‌های برنامه ششم را همزمان با بودجه به مجلس تقدیم کنیم.

منبع: تسنیم

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O