به گزارش اقتصادنیوز به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، تکمیل خط یک قطار شهری مشهد با بهره برداری از فاز 3 این خط، در بهبود سيستم حمل و نقل عمومي و کاهش آلودگی هوا به عنوان یکی از سیاستهای دولت تدبیر و امید و در راستای اقتصاد مقاومتی تاثیر عمده ای برجای می گذارد.
پروژه توسعه خط یک قطار شهري مشهد به طول 4.5 كيلومتر و با دو ايستگاه «بوستان ريحانه» و «فرودگاه شهيد هاشمينژاد» با اعتباري بالغ بر 230 ميليارد تومان ساخته شده است.
رييس جمهور صبح شنبه براي افتتاح چند طرح عمراني، بهداشتي و صنعتي در استان خراسان رضوی، با استقبال استاندار، نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد و جمعي از مقامات ارشد محلي وارد فرودگاه بينالمللي شهید هاشمينژاد مشهد مقدس شده است.
آغاز عملیات اجرایی برقي كردن قطار مشهد- تهران و همچنين افتتاح چندین واحد تولیدی و صنعتی به صورت ویدئو کنفرانس از برنامههاي رييسجمهور در اين سفر يك روزه است.
رييسجمهور را در اين سفر يك روزه وزیر راه و شهرسازی، معاون رییسجمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، رئیس دفتر رئیسجمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، مشاور فرهنگي رييسجمهور و دستيار ويژه رييسجمهور همراهي مي كنند.