ایتالیا علاقمند به فعالیت در بخش راه آهن آذربایجانشرقی
آلدولفو اورسو در دیدار با اعضای اتاق بازرگانی تبریز گفت: ایتالیا در بخش صنایع غذایی و کشاورزی پس از آمریکا دومین کشور جهان است.
وی اظهار کرد: بر این اساس می توانیم همکاری ها و سرمایه گذاری های مناسبی در این خصوص در آذربایجان شرقی انجام دهیم.
وی همچنین با بیان اینکه 12 و 13 آوریل ( 24 و 25 فروردین) نخست وزیر ایتالیا به ایران سفر می کند، خاطرنشان کرد: بعد از لغو تحریمها، رئیس جمهوری ایران به رم سفر کرد که نشان از روابط حسنه دو کشور ایران و ایتالیا در سالهای گذشته است.
اورسو گفت: بنده نماینده بخش راه آهن و خطوط ریلی ایتالیا هستم و اعلام می کنم ایتالیا علاقمند به فعالیت در این بخش در استان آذربایجانشرقی است؛ در همین خصوص با مدیر کل راه آهن آذربایجانشرقی نیز دیدار خواهم کرد.
وی خاطرنشان کرد: آذربایجانشرقی به لحاظ اقتصادی موقعیت ارزشمندی داشته و از این نظر علاقمند گسترش همکاری ایتالیا با این استان هستیم.
نماینده وزارت امور خارجه در شمال غرب کشور هم با بیان اینکه زمینه همکاری و توسعه روابط ایران با ایتالیا با سفر رئیس جمهوری ایران به این کشور فراهم شد، گفت: سفر 24 فروردین نخست وزیر ایتالیا نیز نشان از پیشتازی ایتالیا برای همکاری های اقتصادی با ایران دارد .
اسماعیل بابایی اظهار کرد: سفر وزرای امور خارجه ایران و ایتالیا و سفر دکتر روحانی رئیس جمهور کشورمان به ایتالیا به عنوان اولین سفر اروپایی زمینه ساز گسترش همکاری های دو طرف است.
بابایی همچنین خاطرنشان کرد: ظرفیت های اقتصادی و صنعتی دو طرف اهمیت توسعه همکاری بین دو کشور را افزایش داده است .
وی با اشاره به روابط پیش از لغو تحریمها بین دو کشور ایران و ایتالیا، یادآور شد: قبل از تحریمها اولین شریک تجاری و اقتصادی ایران ایتالیا بود که امیدواریم در دوره پسا تحریم هم شاهد برگشت این روابط باشیم .
وی تاکید کرد: سفر این هیات ایتالیایی مقدمه سفر نخست وزیر این کشور به تهران است.
وی با اشاره به سفر 'آروسو' به تبریز و اینکه وی معاون سابق وزیر امور خارجه و نماینده سابق پارلمان ایتالیاست، گفت: او یکی از افراد تاثیر گذار در برقراری روابط ایتالیا و ایران است.
نماینده وزارت امور خارجه در شمال غرب کشور همچنین اظهار کرد : ایران آماده ارایه بهترین تسهیلات در بخش صدور ویزا برای تجار ایتالیاست.
رضا حسینی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: از سال جدید مشوقهای جدید مالیاتی قابل اجرا بوده که گام موثری در جهت جذب سرمایه گذاران خارجی است.
وی اضافه کرد: بر اساس تصمیم مدیریت اجرایی استان آذربایجانشرقی، سرمایه گذاران خارجی خدمات اداری سریع دریافت کرده و ما پیگیر صدور مجوزهای لازم برای سرمایه گذاری آنها خواهیم بود.
هیات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی یک گروه ایتالیایی به سرپرستی رئیس هیئت مدیره شرکت ایتالیایی 'آی دبلیو اس' و معاون سابق وزیر اقتصاد این کشور با اعضای اتاق بازرگانی تبریز و فعالین اقتصادی استان آذربایجانشرقی دیدار کرد.
منبع:ایسنا